Fel

„Így közlekedünk a családdal” – rajzpályázat bicikliért

köbe kép

„Így közlekedünk a családdal” – rajzpályázat bicikliért

 

 

Ti hogyan közlekedtek a családdal, amikor együtt indultok el otthonról? Anyu és apu ilyenkor felhívja a figyelmeteket a közlekedési szabályokra, vagy már ti is tudjátok, mikor kell megállni a lámpánál vagy épp mikor kelhettek át a zebrán? A nagyszülőkkel is szoktatok önállóan utazni, esetleg biciklivel vagy busszal kirándulni? Ilyenkor mikre figyeltek, hogy ne érjen senkit baleset? Rajzold le, hogyan zajlik egy közös családi kirándulásotok, vagy épp csak a mindennapi városi közlekedésetek az otthon és az ovi/suli közt – történjen az akár busszal, metróval, autóval, vagy épp gyalog! A legszebb, a legkreatívabb rajzot beküldő ovis és sulis nyereménye egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék vár még gazdára.

pixel

pixel
A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 5. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu oldalakat. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat, „Így közlekedünk a családdal!” címmel.

Pályázati szabályok

  • Ha ősszel már legalább középsőbe mész, de legfeljebb 2. osztályos leszel, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: középsős és nagycsoportos óvodások, illetve 1-2. osztályos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, osztályodat/csoportodat, postai címedet és az e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád nevét és a suli címét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatóak a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

Beküldési határidő: A rajzokat 2016. október 11.-ig várjuk a KÖBE postai vagy e-mail címére!

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2015. október 15-23. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el 2016. november 4-ig.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • A díjátadót november végén rendezzük meg a KöBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk.

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet, társasjátékot és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő ovis és sulis csoportot, osztályt is!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása