Fel

Így közlekedünk a családdal

kobe-cim

Így közlekedünk a családdal

Kihirdettük az eredményeket

 

A KÖBE, az egyszervolt.hu és a traff.hu szervezésében megvalósuló rajzpályázat nyertesei december elején vehették át díjaikat. Az idén már 5. alkalommal, a tanévnyitóval induló rajzpályázatunkra is,mét rengeteg alkotás érkezett mindkét korosztályban, így a zsűri is nehéz helyzetben volt a legszebb munkák kiválasztásakor.
pixel

pixel
kobe7

 

Díjátadó

A Díjátadón a nyertesek sportfelszerelések, játékok mellett – a médiatámogatók által biztosított – Traff Park és egyszervoltos könyveket, DVD-ket, iskolai felszereléseket vehettek át Baranyai Esztertől, a KÖBE kommunikációs vezetőjétől és Bihariné Kun Erikától, a Traff mesekönyvek írójától. Ezt követően egy családias hangulatú beszélgetéssel és a Traff mesekönyvek dedikálásával zárult a nap. Örültünk neki, hogy valamennyi egyéni díjazott részt tudott venni a rendezvényen, így minden kis alkotónak személyesen adhattuk át a jól megérdemelt oklevelét és nyereményét.

 

kobe4

 

Nyertesek:

 

Iskolás dobogós helyezettek:

  1. Tóth Petra (694.)
  2. Malmosi Tamás (264.)
  3. Szabó Bence (195.)

Traff különdíjas: Franka Márton László

 

Óvodás dobogós helyezettek:

  1. Kiss Roland (384.)
  2. Ságvári Benedek (306.)
  3. Krizsa Fanni (693.)

KÖBE különdíjas: Csúri Csenge

 

kobe5

 

A legtöbb rajz két óvodából, a martfűi Játékvár Óvoda és Bölcsődéből, valamint a Köröstarcsa Község Önkormányzata Napköziotthonos Óvoda és Bölcsődéből érkezett, holtversenyben.

A legtöbb iskolás pályaművet pedig a szolnoki Szegő Gábor Általános Iskola küldte be hozzánk. Az ő közlekedésbiztonsági ajándékcsomagjaikat postán juttatjuk el hozzájuk.

 

kobe3

 

Ezúton köszönjük a résztvevőknek a sok munkát, lelkesedést és ötleteket, mellyel együtt elősegítettük, hogy a biztonságod közlekedés témaköre megmozgassa az óvodásokat és kisiskolásokat is. Jövő szeptemberben ismét hasonló figyelemfelkeltő és izgalmas nyereményeket ígérő rajzpályázattal készülünk ! Érdemes lesz figyelni a kiírást, de addig is biztonságos közlekedést kívánunk minden Kicsinek és Nagynak.

 

https://www.facebook.com/kobebiztosito/

www.kobe.hu/rajz

 

kobe6

 

kobe8

 

kobe2

 

kobe1

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása