Fel

„Így közlekedünk együtt kicsik és nagyok, biztonságosan” – rajzpályázat bicikliért

kép honlapra

„Így közlekedünk együtt kicsik és nagyok, biztonságosan” – rajzpályázat bicikliért

 

 

Kicsik és nagyok sokszor együtt, kéz a kézben sétálnak, igyekeznek az iskolába, közértbe, játszóra, vagy épp kirándulnak. Tesók és unokatesók, nagybácsik és nagynénik, nagyik mind-mind egymást segítve közlekednek nap mint nap, hogy mindenki biztonságosan célba érjen. Te kivel szeretsz leginkább oviba/suliba menni? Ilyenkor milyen közlekedési szabályokat tanultok meg kicsik és nagyok egymástól? Ha kirándultok a családdal vagy osztállyal, mikre szokták felhívni a szüleid és a tanítók a figyelmeteket, hogy figyeljetek rá, mikor átkeltek az úton, vagy épp valamilyen járgányban közlekedtek?  Rajzold le, miket tanultál a nagyoktól, vagy épp tanítottál te a kisebbeknek a közlekedési szabályokról, legyen a helyszín épp egy vidéki kirándulás, vagy épp csak a mindennapi városi közlekedés az otthon és az ovi/suli közt! A legszebb, a legkreatívabb rajzot beküldő ovis és sulis nyereménye egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék vár még gazdára.

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 6. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu oldalakat. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat, „Így közlekedünk együtt kicsik és nagyok, biztonságon!” címmel.

Pályázati szabályok

  • Ha ősszel már legalább óvodába mész, de legfeljebb 4. osztályos leszel, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: óvodások, illetve alsó tagozatos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, osztályodat/csoportodat, postai és e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád nevét és a suli címét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatóak a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

Beküldési határidő: A rajzokat 2017. október 2.-ig várjuk a KÖBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2017. október 7-15. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • A díjátadót november közepén rendezzük meg a KöBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk.

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet, társasjátékot és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát is!

desktop

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása