Fel

III. BabaArt – Művészeti Napok és Szakmai Konferencia

kmo1

III. BabaArt – Művészeti Napok és Szakmai Konferencia

 

Idén november 23-24-én már harmadik alkalommal kerül sor a BabaArt programsorozatra, a KMO Művelődési Házban (1191 Bp. Teleki u. 50.), melynek célja egy olyan komplex összművészeti program megvalósítsa, ahol a különböző művészeti ágak színház, képzőművészet, zene közelebb kerülhetnek kicsikhez. Ezek a művészeti élmények, számos játéklehetőséget, tapasztalatot és tanulást is jelentenek egyszerre a babáknak és szüleiknek.

pixel

pixel

 

kmo3

III. BabaArt – Művészetek kicsikre hangolva

 

Vasárnap a kecskeméti Ciróka Bábszínház “Almafácska” című babaszínházi előadás mellett, Irodalmi vetett-ágy program és családi mozivetítés is várja az érdeklődőket. Thomas Balmes rendező díjazott, nagysikerű “Babák – Az első év” című  dokumentumfilmjét tekinthetik meg azok, akik ellátogatnak vasárnap a KMO-ba.  A film négy kisbaba életének első évét mutatja be. A világ egymástól távoli részein járunk, Namíbiában, Mongóliában, Tokyoban és San Franciscoban

9:30 kor nyílik egy Fekere-Fehér kiállítás és játszóház, ahol izgalmas vizuális élmények, és természetesen számos játék várja a családokat. Egy színező játékra hívjuk a gyerekeket ahol, maguk színezheti át a képeket és játékokat – kékre, pirosra, zöldre, vagy éppen sárgára alakítva maguk körül ezt a furcsa kontrasztokkal teli világot.

A kétnapos rendezvény második napja egy szakmai konferenciával egészül ki – kitűzött cél az egyes szakterületek megmutatkozási lehetősége és a szakmák közötti párbeszéd segítése.

kmo2

Sokadik alkalommal találkoznak itt a legkisebbeket körülvevő szakmai ellátórendszer szakemberei, védőnői szolgálat és bölcsődei ellátás, felsőoktatás képviselői,  valamint a családok körül tevékenykedő közművelődési intézmények és civil szervezetek.

Hétfőn, a vasárnap tapasztalatait és élményeit oszthatják meg a szervezők a szakmai konferencia résztvevőivel. Lesz filmvetítés az előző nap történéseiből, könyvvásár a Móra kiadónak köszönhetően, ahol a regisztrált konferencia résztvevők 40%-kal kedvezőbb áron vásárolhatnak.

Szakmai előadások és szakmai műhelyek színesítik a konferencia programját. A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.

A konferenciára a jelentkezési határidő: 2014. november 20.
Jelentkezés a konferenciára itt: http://eepurl.com/FsJTb

Ne felejtsék! III. BabaArt 2014. november 23-24., a KMO Művelődési Házban!

Rendezvényünk a Kispesti Önkormányzat és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

kmo5

Bővebb információ:

Web: http://www.kmo.hu/rendezvenyek/iii._baba_art/491/
Facebook: https://www.facebook.com/events/727724013964244/
Videó: http://youtu.be/fFv4bP5Avuk

A lakossági és szakmai programokról bővebb információ:
Csóka Eszter, csokaeszter@kmo.kispest.hu, 282-9752/0111

Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Telefon: 282-9752/0108
Fax: 282-9752/0113
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása