Fel

Játékos karácsony, hogy a választás könnyű legyen

jatek-gyurma

Játékos karácsony, hogy a választás könnyű legyen

Ilyenkor a karácsonyi ajándékvásárlásban a legnagyobb fejtörő a szülőknek, hogy milyen játékot vegyenek a gyerekeknek. Ehhez nyújt most segítséget a Játékbolt ajánlata, mely kiemelt tartalomként látható most az egyszervolt.hu főoldalán. 

Főoldali figura

Mindig figyelemfelkeltő egy-egy új állat az egyszervolt.hu főoldalán. Most egy új figurával bővültünk, zsiráffal, mely a www.jatekbolt.hu logója, s amelyre ha rákattintanak a gyerekek, vagy a szülők, máris kinyílik a Játékbolt karácsonyi kínálata. Az oldalon 14 kiemelt játék leírását találhatják az olvasók, olyan sláger játékokat, amelyek nem hiányozhatnak idén a karácsonyfa alól.

 

jatekbolt_logo

 

Fejlesztő játéktól a babáig

A Játékbolt kínálata igazán sokrétű. Ma már egyre nagyobb kihívás, hogy gyermekeinknek valóban olyan játékot adjunk ajándékba, amellyel nem csak pár percig játszik, hanem fejleszti a kreatívitását – pl. Crayola  Világító nyomdavarázs – https://www.jatekbolt.hu/crayola-vilagito-nyomdavarazs-109205?utm_source=egyszervolt.hu&utm_medium=minisite&utm_campaign=ev_jatekbolt2017a -.

 

crayola_vilagito_nyomdavarazs_5878_LRG

 

Viszont ha érdekli a gyerekeket a kísérletezések világa, akkor kimondottan nekik való  Világító Vulkánkészlet – https://www.jatekbolt.hu/sands-alive-vilagito-vulkan-keszlet-109209utm_source=egyszervolt.hu&utm_medium=minisite&utm_campaign=ev_jatekbolt2017a – , melyben plasztikusan láthatja, hogy miképp működik egy vulkán.

 

2721-sands-alive-homokgyurma-vilagito-vulkan-keszlet-1

 

A kicsi lányoknak, vagy épp már a nagyobbaknak is ajánlott, a Kukta baba, amely nemcsak egy baba, hanem akár együtt is főzhetnek a gyerekek a babával.  https://www.jatekbolt.hu/bambolina-nena-a-kis-kukta-jatek-baba-kiegeszitokkel-102882?utm_source=egyszervolt.hu&utm_medium=minisite&utm_campaign=ev_jatekbolt2017a

 

bambolina_nena_a_kis_kukta_5612_1_LRG

 

Online játék 

Az egyszervolt.hu oldalon a direkt játékajánló mellett a Játék rovatban is kipróbálhatnak a gyerekek egy online játékot, mely szintén a Játékbolt egyik játékára épül. A Bolondos gyurmafürtök egy jól ismert, klasszikus tologató játék! Azaz rakd össze a képet, s újra megtekintheted a gyurmafürtös babát!  https://egyszervolt.hu/jatek/bolondos-gyurmafurtok.html A játék nem is olyan egyszerű, még mi felnőttek is elidőzünk a tologatással jó pár percet!

Reméljük, hogy kiemelt ajánlatainkkal tudtunk segíteni a karácsonyi ajándékvásárlásban, s mindenki megtalálja a gyerekének a legideálisabb játékot karácsonyra!

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása