Fel

Játszva is közlekedj biztonságosan! – eredményhirdetés

Játszva is közlekedj biztonságosan! – eredményhirdetés

 

A kisgyermekek számára kiírt nagy sikerű pályázat – a napokban megtartott – díjátadóján elhangzott egy nagyon elgondolkodtató Pablo Picasso idézet. A 40 éve eltávozott világhírű festőművész egy alkalommal a következőket mondta az őt ünneplőknek: „Az egész életem során azon fáradoztam, hogy úgy tudjak rajzolni, mint egy gyermek”. Az óvodásoktól és kisiskolásoktól beérkezett több mint 1000 rajz valóban látványosan bizonyította, hogy az apróságoknak rengeteg a mondanivalójuk, amit gyakorta legjobban és legszívesebben rajzban „mesélnek” el.

 

Több mint 1000 rajz

A kisgyermekek számára kiírt nagysikerű pályázat – a napokban megtartott – díjátadóján elhangzott egy nagyon elgondolkodtató Pablo Picasso idézet. A 40 éve eltávozott világhírű festőművész egy alkalommal a következőket mondta az őt ünneplőknek: „Az egész életem során azon fáradoztam, hogy úgy tudjak rajzolni, mint egy gyermek”. Az óvodásoktól és kisiskolásoktól beérkezett több mint 1000 rajz valóban látványosan bizonyította, hogy az apróságoknak rengeteg a mondanivalójuk, amit gyakorta legjobban és legszívesebben rajzban „mesélnek” el.

999124_431868416915229_1303465649_n

A KöBE tavalyi nagy sikerű közlekedésbiztonsági rajzpályázata után, 2013-ban ismét – az egyszervolt.hu és a traff.hu bevonásával – játékos módszerekkel kívánta a legfiatalabb korosztály figyelmét felhívni e rendkívül fontos témára. A pályázók feladata az volt, hogy rajzolják le, rollerezés, biciklizés, vagy éppen görkorcsolyázás közben, mit tesznek biztonságuk érdekében. Az ország határain belülről és az azokon túlról több mint 1000 rajz érkezett a felhívásra. A legjobb pályázatok beküldői kerékpárt, görkorcsolyát, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet, társasjátékot és egyéb, a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyertek.

1459865_431868510248553_31964338_n

A díjátadót követően Tóth Sándor, a KöBE ügyvezetője a következőket mondta: „A napokban nagy megtiszteltetés ért bennünket, ugyanis ismételten elnyertük a MagyarBrands kitüntető elismerést. De legalább ennyire boldogok vagyunk annak láttán, hogy sokak közreműködésével ismét segíthettük e kiemelten fontos téma figyelembe állítását. Ezúton köszönjük az alkotásban, illetve a szavazásban résztvevőknek azt a munkát és lelkesedést, amellyel hozzájárultak a pályázat sikeréhez.”

Kiállítás a rajzokból

A színvonalas munkákat a szervezők szeretnék a széles közönséggel is megosztani, így a döntős rajzok 2013. január végéig a KöBE központi ügyfélszolgálatán (1108 Bp. Venyige u. 3.) egy kiállítás keretében megtekinthetők. A rajzpályázat eredményei a www.kobe.hu/rajz weboldalon, s a www.facebook.com/kobebiztosito oldalon is olvashatók. A KöBE Facebook oldaláról ugyancsak elérhetőek a díjátadón készült fényképek és a döntőbe került rajzok is.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása