Fel

Játéksziget, régi – új játékbolt az Europarkban

Játéksziget, régi – új játékbolt az Europarkban

A Játéksziget megújult! Október végén bezárta kapuit a gyermekek kedvenc helye az Europarkban, de csak egy rövid időre, hiszen november 7-től újra várja régi és leendő vásárlóit, na meg az elmaradhatatlan gyereksereget!

A közel egy hét megfeszített tempójú munka alatt az üzlet teljesen átalakult, megszépült!

A Játéksziget immár 13 éve szolgálja ki vásárlóit, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Sok gyermeket látott felnőni, akiknek szülei itt vásárolták a baba játékait, majd az ovis játékait, és látta kisiskolásként, a saját maga által gyűjtött zsebpénzből megvásárolni az áhított játékot. Az idő vasfoga azonban az üzletet sem kímélte, így eljött az idő a változtatásra. Felújított bútorok, hangulatos világítás, ragyogó portál és új belső design fogadja a látogatókat, akik immár egy sokkal letisztultabb, modernebb játékbolttal találkozhatnak.

A megújult, megszépült külső azonban nem minden! A játékkínálat is átalakult! A naprakész újdonságok mellett a régi, jól ismert márkanevek is kibővített választékban találhatók meg a polcokon. A rengeteg játék közt azonban könnyű „elveszni”, de nem a Játékszigetben!

Az üzlet berendezése úgy van kialakítva, hogy mindenki könnyebben megtalálja, amit keres, hiszen egy helyen csoportosítva találhatók a lányos és fiús játékok. Az óriási baba, póni választék mellett a csajos smink szettek, színezhető táskák és egyéb kiegészítők széles kínálatát vonultatja fel a kislányok számára. De – hogy a fiúk igényeit is kielégítse – rengeteg rajzfilm, mozifilm figuráiból tart széles választékot és az elmaradhatatlan fém modellautókból is száz számra válogathatnak a polcokon. A legkisebb gyermekek sem maradnak játék nélkül, széles spektrumon lehet választani az egyszerű rágókák és a komolyabb fejlesztő játékok közül.

Játszani öröm, főleg ha együtt a család! Ezekre az alkalmakra mi lehetne jobb egy szuper társasjátéknál? A Játékszigetben minden korosztály megtalálhatja a kedvére való családi mókát, hiszen közel 100 féle társasjátékból és kártyajátékból válogathat!

A legkreatívabbak sem maradnak szórakozás nélkül! Kreatív játéksarok várja az ügyes kezű lurkókat, rengeteg érdekes játékkal. A lányok készíthetnek maguknak ékszereket, táskát, vasalható gyöngyképet, színes, vidám üvegmatricákat. A fiúk megmutathatják milyen ügyesek a fém járművek összeépítésében, makett-készítésben, de rengeteg gyurma, gyöngyfűző, színező – és rajzeszköz közül is választhatnak, hogy otthon, alkotva játsszanak.

A játékbolti választékból természetesen nem hiányozhatnak az építőjátékok sem, melyek legismertebb márkáiból elképesztő választékot találhat bárki a polcokon. Ugyanez jellemzi a puzzle kínálatot és persze az elmaradhatatlan plüss figurák is nagy létszámban várják új tulajdonosaikat. Mindemellett megtalálhatók a klasszikus gyermekjátékok, a labda, a hula-hopp karika, a búgócsiga, a karikadobáló, a babakocsi, a dömper és még sok száz termék.

Mit tegyen az, aki tanácstalan a legmegfelelőbb játék kiválasztásban?

Forduljon bátran a mindig mosolygós, kedves, magas szaktudással rendelkező eladókhoz! A Játéksziget csapata továbbra is azon dolgozik, hogy minden vásárlója elégedetten távozzon az üzletből, ki azért, mert segítettek neki megtalálni a legmegfelelőbb játékot, ki azért, mert megmutatták neki a legjobb akciókat, ki azért, mert elmagyarázták neki a legújabb játékok működését, használatát, vagy egyszerűen csak azért, mert hasznos információt, tanácsot kapott.

Lassan érkezik a Télapó és karácsony sincs már messze, a Játéksziget pedig felkészülten várja széles áruválasztékával, fantasztikus akcióival, újdonságaival Minden Kedves Vásárlóját! Amíg Anya és Apa válogat, a gyermekek kedvükre alkothatnak a játszóasztalokon, a segítőkész eladók pedig szaktudásuk legjavát nyújtva válaszolnak a felmerülő kérdésekre!

Téged is vár a Játéksziget – a kedvenc játékboltod!

További Játéksziget üzletek:

– Budapest, Árkád Bevásárlóközpont

– Debrecen, Fórum Bevásárlóközpont

– Győr, Árkád Bevásárlóközpont

– Eger, Agria Park

– Pécs, Árkád Bevásárlóközpont

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása