Fel

Karácsonyi youtube csatorna

yout7

Karácsonyi youtube csatorna

pixel

Mit hallgassunk karácsonykor? Melyik zene szóljon, miközben várjuk az angyalkákat? Sokszor családi viták, keresgélések, már megint eltűnt a lemez hangulatban vagyunk. Mi megkönnyítjük a dolgotokat, összeválogattuk a –szerintünk– legjobb, legkedvesebb dalokat!

 
pixel

pixel

yout5

Karácsony az interneten

A mai technika segítségével jóval egyszerűbb lehet idén karácsonykor az ünnepi zene hallgatása. Igaz nincs meg az a hangulat, hogy kiválasztjuk a CD-t, vagy a lemezt, vagy épp a kazettát, de hát kérem, haladni kell a korral ! Most a youtube csatornáján válogathatsz, s igazából nem is kell nagyon keresgélned, mert a Karácsonyi Dalok című oldalon kedvedre állíthatod össze a lejátszási listákat.

yout6

Magyar dalok

A válogatásban segítségünkre volt a Gryllus Kiadó, amely már évek óta jelenteti meg a legszebb karácsonyi dalok válogatásait. A kis lemezeken olyan előadóktól hallgathattok meg dalokat, mint például Palya Bea, Szalóki Ági, Sebestyén Márta, vagy épp Sebő Ferenc.

yout1

Újdonságok között megtalálhatjátok Farkasházi Réka legújabb karácsonyi dalát, illetve Bíró Eszter Mikulásos videóját. Természetesen Gryllus Vilmos karácsonyi lemeze sem hiányozhat innen, az egyik legszebb dalával: a Karácsonyi angyalok cíművel, amit érdemes megtanulni, s akár együtt énekelni a fa alatt.

Kellemes készülődést kívánunk nektek!

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása