Fel

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!

orv2

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!

Rajzolj, pályázz, nyerj! Az Astellas Gyermekrajz Pályázatra idén is jelentkezhetsz, csak készíts rajzot a kedvenc doktornénidről, vagy doktorbácsidról, majd küldd be január 3-ig!

orv1

Rajzolj egy családi nyaralásért

Ha elmúltál már 5 éves, de nem vagy még 12-nél idősebb, Magyarországon élsz és szeretsz rajzolni, küldd el nekünk legkedvesebb élményedet, ami doktor néniddel/doktor bácsiddal kapcsolatos. Olyan technikával készíts alkotást, amely kétdimenziós, tehát lapos. Lehet ez zsírkréta, ceruza, festék vagy akár filctoll, de ragaszthatsz is, a lényeg, hogy egy A4-es lapra készítsd el a műved. Ha van esetleg olyan történeted doktor nénidről/doktor bácsidról, amelyet szívesen megosztanál mindenkivel, esetleg néhány mondatban meg tudod fogalmazni, miért ő a világ legjobb gyermekorvosa, ne habozz, írd meg nekünk egy rövid levélben és mellékeld a rajzodhoz! Hadd tudja meg az orvosod, miért szereted őt és miért vagy büszke rá!

Rajzok értékelése

A 2013-as Astellas Gyermekrajz Pályázatra beküldött alkotások az alábbi három korosztályban kerülnek értékelésre: 5-6 évesek, 7-9 évesek és 10-12 évesek. A korábbi gyakorlathoz hasonlóan az egyes korcsoportokban a végeredményről a pályázat zsűrije dönt majd, az internetes közönségszavazás nyertesei a pályázat közönségdíjait vehetik át.A rajzod hátulján ne felejtsd el feltüntetni:

  • Doktor nénid/doktor bácsid pontos nevét és pecsétszámát (ezt tőle tudod elkérni, vagy a recepteken, igazolásokon, Gyermek-egészségügyi kiskönyvedben is megtalálod)
  • Saját nevedet, pontos születési dátumodat, életkorodat (utóbbit a kategória miatt)
  • Szüleid nevét, címét és telefonszámát
A pályamunkákat postai úton az alábbi címre várjuk:

”Astellas Gyermekrajz Pályázat 2013”
Sesame Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 448

A postán elküldött pályaművek feladási határideje:
2014. január 3. 24.00 óra

A nyerteseket az alábbi korosztályokban értékes ajándékokkal jutalmazzuk: 5-6 éves, 7-9 éves, 10-12 éves. Fődíj egy családi nyaralás egy négycsillagos hazai hotelben.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása