Fel

Játék a tanulás

Okos Doboz

Játék a tanulás

 

Az Okos Doboz egy szórakoztató, készség és képességfejlesztő játékgyűjtemény 6-10 éves gyermekek számára, az iskola első négy évfolyamának hat tantárgyához.

Az Okos Dobozban nem csak az a nagyszerű, hogy játékosan fejleszti a gyerekek képességeit. Az egész családnak jó szórakozás, és bizony vannak olyan feladatok is, amiket a gyerekek sokkal könnyebben megoldanak, mint a felnőttek.

okosodoboz

Az immár teljes körűen – és évfolyamonként is – megvásárolható digitális játékgyűjtemény az Oktatási Hivatal által minősített digitális teszt- és feladatgyűjtemény. „Példamutató” karácsonyi ajándék lehet, hiszen hasznos játék otthon és szórakoztató taneszköz az iskolában!

Példás ajándékokos_doboz_also_tagozat_oktato_jatek_1_4_osztaly_7350_MRG

Az Okos Doboz – digitális játékgyűjtemény az alsó tagozat 1-4. osztályos tanulók számára kidolgozott  taneszköz, amely játékos alapon fejleszti a gyermekek tudását. Öt műveltségi területen – magyar nyelv és irodalom, ember és természet, földünk és környezetünk, művészet, valamint hat tantárgyban – matematika, olvasás-írás, nyelvtan, vizuális kultúra, ének-zene és környezetismeret alapjait segít megtanítani a gyermekeknek.
Az Okos Doboz választófelülete egyszerű szerkezetű, szinte pillanatok alatt ki lehet választani, hogy melyik tantárgy és témakör szerinti feladatokat szeretne megoldani a gyermek. A játékok szórakoztatók, gyakorlásra és a tudásszint felmérésére egyaránt alkalmasak, a feladatgyűjtemény online és offline felhasználást is biztosít.

Igazi dobozban is!

A Játéknet web-áruházban igazi doboz formájában is beszerezhető, hogy a karácsonyfa alá lehessen tenni. A dobozban egy pendrive található, ami az alábbiakat tartalmazza:
Okos Doboz internetes aktiváló kódját, a használati útmutató videófilmeket, nyomtatható színezőt, posztert, a fennmaradó hely pedig alkalmas további zenék, rajzok, írások és filmek tárolására.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása