Fel

Kiszínesedett a Vasúttörténeti Park fala

zuglo5

Kiszínesedett a Vasúttörténeti Park fala

 

A Vasúttörténeti Park és a Cartoon Network immár 2013 óta működik együtt különböző gyermek-és családi rendezvények kapcsán. A Magyar Vasúttörténeti Park főbb eseményein –  úgy, mint Húsvéti Nyuszi Expressz, Gyermeknap, illetve a Télapó Expressz – a Cartoon Network gyermekcsatorna is számos programmal szórakoztatja a látogatókat.
pixel

pixel

zuglo4

A korábbi  sikeres együttműködéseket megkoronázva idén tavasszal egy újabb nagyszabású közös projektet álmodtak meg: 2016. március 25-én a Vasúttörténeti Park és a Cartoon Network közös szervezésében új pompába öltözik a Park régi vakolt téglafala! A Cartoon Network csatorna támogatásával vidám vonatok képei és a gyerekek egyik kedvenc sorozata, a Kalandra fel! című rajzfilm színes figurái kelnek életre a régi szürke falakon.

 

zuglo1

Március 28-tól új Kalandra fel!-évad a Cartoon Networkön

A közel negyven méteres Tatai úti kerítést, a világ legrangosabb filmes díjait elnyert sorozat teljes jelenetei díszítik abból az alkalomból, hogy a Cartoon Network március 28-tól műsorára tűzi a Kalandra fel! legújabb évadát.

 

A XIV. kerület Tatai úti részét megszépítő akció a zuglói önkormányzat jóváhagyásával és teljes részvételével valósult meg. A falfestéssel a szervezők nemcsak a Vasúttörténeti Parkba ellátogató családoknak szeretnének kedveskedni, hanem a környéken lakóknak is.

 

zuglo3

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Park eme fejlesztésében olyan izgalmas partnerre találtunk, mint a Cartoon Network – mondta a Vasúttörténeti Park vezetője, Dr. Márkus Imre. A csatorna nem csak rendkívül népszerű a Vasúttörténeti park látogatói, azaz a gyerekek körében, de egyedi látvány és –stílusvilága új, friss színt visz a Park életébe, ahová a gyermekek nem csak a tartalmas programok miatt járnak, hanem a vonzó környezet miatt is.

 

zuglo7

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása