Fel

Kölyök melléklet, iskolakezdés, H&M kupon az Éva magazinban

54715.eva_2013szeptember_kolyok.w

Kölyök melléklet, iskolakezdés, H&M kupon az Éva magazinban

 

Forgasd kedvedre a szeptemberi Éva magazint, amit hátulról Éva Kölyökként lapozgathatsz, melynek címlapján és divatanyagban egy közkedvelt castingon beválogatott, jófej, vagány gyerekek láthatók. Az iskolakezdéssel foglalkozó rovatokon túl egy a teljes gyerekosztályra beváltható 20%-os H&M kupon is az olvasóké! A visszafordított magazin felnőttoktatásra vonatkozó cikkei mellett pedig legolvasottabb írásunk egy interjú Sterczer Hildával, a világhírű hegymászó, Erőss Zsolt feleségével.

EVA_500x300

Forgasd kedvedre a szeptemberi Éva magazint, amit hátulról Éva Kölyökként lapozgathatsz.

A Kölyök címlapján és divatanyagában az Éva castingján beválogatott, jófej, vagány gyerekek láthatók. Az iskolakezdéssel foglalkozó rovatokon túl egy a teljes gyerekosztályra beváltható 20%-os H&M kupon is az olvasóké!

EVA1309_kolyok_cover_245x300

Ha visszafordítjuk a szeptemberi Évát az elejére, akkor is találunk oktatással, iskolával kapcsolatos cikkeket. Igaz, itt főként a felnőttoktatásra, a másoddiploma-szerzésre koncentrálunk, több írásban is körüljárja az élethosszig tartó tanulás témáját.

EVA1309_cover_245x300

A legfelemelőbb írásunk egy interjú. Méghozzá Sterczer Hildával, a nemrég elhunyt világhírű hegymászó, Erőss Zsolt feleségével. Hilda köztudottan maga is hegymászó, és esze ágában sincs abbahagyni – a szeptemberi Évában elmondja, miért.

X

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása