Fel

Korai karácsony, napi nyereményözön és új Gumball-évad a Cartoon Network puttonyában

Korai karácsony, napi nyereményözön és új Gumball-évad a Cartoon Network puttonyában

A Cartoon Network csatorna korai karácsonnyal, nyereményözönnel, egy vadonatúj Gumball csodálatos világa-évaddal várja ifjú nézőit decemberben.

 

 

 

A fiúk kedvenc csatornája*, a Cartoon Network december 1-től mind küllemében, mind tartalmában a téli ünnepkört és a karácsonyt idézi: a www.CartoonNetwork.hu/koraikaracsony oldalon két héten keresztül rendkívüli meglepetések, mókás játékok, szellemes alkalmazások és soha nem látott nyereményözön várja a rajongókat.

 

 

 

A nyeremények közt mindenki megtalálja a régóta vágyott ajándékot, sőt, a gyerekek még kívánságlistát is készíthetnek, amelyben meg kell indokolniuk, miért érdemlik meg a felsorolt ajándékokat – a listát a Cartoon Network visszajuttatja a szülőkhöz, akik ’ellenőrizhetik’, gyermekük valóban olyan jól viselkedett-e, ahogy azt állítja. A két hetes játék fődíja egy iPad-készülék.

 

A csatorna azonban nemcsak tárgynyereményeket varázsol a tévénézők karácsonyfája alá: a többszörös díjnyertes Gumball csodálatos világa december 18-tól vadonatúj évaddal jelentkezik. A Gumball csodálatos világa egy klasszikus szitkom elemekkel tarkított, váratlan, olykor nonszensz fordulatokban, és vizuális poénokban gazdag animációs vígjáték – rendszerint meghökkentő végkifejlettel. A sorozat a 2D, 3D és élő képek ötvözetével a legújabb generációs animációs stílust képviseli – egyedi látványvilágát a szakma 2001-es indulása óta 17 nemzetközi, többek közt BAFTA, Kidscreen Awards, British Animation Awards, Annie és Prix Jeunesse díjjal jutalmazta. A sorozat a vasárnapi BAFTA children’s award átadón másodízben nyerte el a legjobb animációnak és a legjobb írónak járó díjat.

 

Az alábbi képre kattintva megnézheted a YouTube-n !

 

 

 

* Az AGB mérései alapján 2012-ben a Cartoon Network csatorna volt a legnézettebb csatorna a 4-14 éves fiúk körében

 

 

(x)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása