Fel

Kreatív könyvek karácsonyra

szinezo1

Kreatív könyvek karácsonyra

 

Könyvet karácsonyra – mégpedig olyat, amely még személyesebb, még interaktívabb. Ha ilyet keresnétek, akkor a Partvonal kiadó könyvei a legjobb megoldások! Olyan emlékkönyveket illetve színezőket  ajándékozhatunk szeretteinknek, amelyek együtt íródnak, festődnek anyával, nagymamával, nagypapával. 

pixel

pixel

 

Anya, kérlek meséld el nekem

Milyen kisgyerek voltál? És én milyen kisgyerek voltam? Mi a legkedvesebb emléked a szüleidről? Emlékszel még, mikor és kibe voltál először szerelmes? Mi változott meg az életedben, miután világra jöttem? Mi volt a legszebb dolog, amit valaha elértél?- csupa olyan kérdések, amelyekre a kicsik kíváncsiak. S ha ezeket a válaszokat még le is tudjuk írni, akkor még értékesebbek lesznek. Ilyen az Anya, kérlek meséld el nekem c. kiadvány is, amely egy különleges emlékkönyv, tele kreatív, olykor egészen megható kérdésekkel. Kiváló ajándék minden édesanyának, és egyúttal minden gyermeknek.

 

mama kerlek 2015 borito 300 dpi

 

De, ha a nagyszülőket szeretnénk egy hasonló ajándékkal meglepni, akkor semmiképp se hagyjuk ki a Mama, kérlek meséld el nekem illetve a Papa, kérlek meséld el nekem c. könyveket. Hiszen melyik nagymama vagy nagypapa nem mesélne örömmel az unokáinak!

 

 

Színezzünk együtt

A színezés megnyugtat, a színezés kreatív örömet ad, kicsit lelassít, elgondolkoztat. Hogy csak a gyerekek színeznek? Ez sem igaz már, hiszen az idei év nagy slágere a felnőtt színező könyv, amelyekből számtalan kiadványt találunk a boltok polcain. A mostani ajánlatunk is különleges, színezhetünk baglyokat, macskákat, csodálatos állatokat, varázslatos arcokat. S így lesz valóban kreatív a karácsony, hiszen nincs is meghittebb, mint a karácsonyfa alatt beszélgetni, mesélni a múltról, vagy épp színezgetni!

 

szinezo2

www.partvonal.hu

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása