Fel

Kreatív Nyári Tábor

cirkusz-bohoc

Kreatív Nyári Tábor

 

A Szülők Háza Kreatív napközis tábora 3 éves kortól ajánlott: sport, zene, népművészet, mese, kirándulás, fotó, nyelvek, színház, cirkusz, dráma, kaland témakörökben.

 

pixel

pixel

szulokhaza-logo

Hetente más-más programmal várjuk a 3-8 éves gyerekeket nyári napközis táborunkban a Szülők Házában! A miniművészek, a leendő kis olimpikonok, a természetbúvárok, a tánc és a zene szerelmesei, a cirkusz, a színház, a mesék, a fotózás vagy a nyelvek iránt érdeklődő csemeték is a számukra legizgalmasabb elfoglaltsággal tölthetik a vakáció hátralévő néhány hetét.

 

Tematikus hetek

 

– Cirkuszi tábor: augusztus 10-14.

citkusz

Attrakcióóó! Porondon a Szülők Háza táborosai! Cirkuszi táborunkba várjuk a bohócok, a zsonglőrök, a kártya-, és bűvésztrükkök iránt rajongó gyerekeket. Egész héten lesz arcfestés és szuperebbnél-szuperebb állatokat hajtogatunk lufiból. Jelentkezzetek és ugorjatok át Ti is a tüzes karikán! 🙂

 

– Mesetábor: augusztus 17-19.

bogyobabocabab

Utolsó tábori hetünkön játszóházunk egy varázslatos Mese Fesztivállá – mesehős
találkozóvá alakul át. Meghívott vendégeink a Cipelő cicák, Bogyó és Babóca, Anna, Peti és Gergő! És persze tiszteletüket teszik a magyar népmesék hősei, az állatmesék szereplői, a tündérmesék hercegnői és királyfiai is. Várunk Benneteket is szeretettel.

 

– Színházi tábor: augusztus 24–28.

szinhaz2

Játsszunk mesét! Változz egy hétre hercegnővé, szuperhőssé, vagy amivé csak szeretnél. Lesz sok drámajáték, mese, zene, éneklés és kaland. A gyerekekkel együtt írt rövid színdarab premierjét péntek délután láthatjátok majd a Szülők Háza színpadán. 🙂

 

http://szulokhaza.hu/ujbuda/kreativ-nyari-tabor-2015/

 

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Telefonon: (06-1) 246-0880
E-mailben: szulokhaza@szulokhaza.hu
Személyesen: Bp. XI. Rétköz u. 7. (Eleven Center P2-es szint)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása