Fel

Krumpli, papír, olló

krumpli3

Krumpli, papír, olló

pixel

Nyomtass, rajzolj, alkoss! Ha esetleg kifogynál az ötletekből, akkor jó szívvel ajánljuk Török Szilvi: Krumpli, papír, olló című új könyvét, amelyből az egész család együtt festhet, vághat, ragaszthat.

pixel

Különböző technikák

Hat különböző technikával ismerkedhettek meg a könyvben. Ilyen például a szivacs-és krumplinyomatok, A technikai leírások mellett, számos ötlettel is gazdagítja a szerző a könyvet. A könyv erőssége, hogy az egyszerű technikákat lépésről lépésre mutatja be, gyönyörű színes képekkel illusztrálva. Az ötletek nagyon életszerűek, látszik, hogy a szerző szívén viseli a kreativitást, fontosnak tartja, hogy a gyerekek a szülőkkel együtt alkossanak.

krumpli1

Filléres ötletek

A közös alkotásnak sokszor pont az a lényege, hogy filléres anyagokból, egyszerű ötletekből induljunk ki. Török Szilvi ötletei pont ilyenek. Gyorsak, nem kell hozzá sok előkészület. Akár egy esős délutánon is elővehetjük a könyvet, s a családok újra átélhetik a közös alkotás élményét.

A kreatív ötletek mellett számos játék, fejtörők színesítik a könyvet, s pont ezektől lesz még több, még érdekesebb a könyv.

A könyvet ajánljuk kisgyerekeknek, gyereklelkű szülőknek, nagyszülőknek, vagy egyszerűen csak azoknak, akik szeretnek alkotni, barkácsolni.

http://www.torokszilvi.com/product/krumpli-papir-ollo/

krumpli4

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása