Fel

Közeledik a családbarát hossssssssssssszú hétvége!

Közeledik a családbarát hossssssssssssszú hétvége!

A Babamama Expo, valamint testvér-rendezvénye, a Gyerekvilág Kiállítás, immáron negyedik alkalommal nyitjotta meg kapuit, három nap felhőtlen szórakozást kínálva a család apraja-nagyjának a Papp László Budapest Sportarénában.

Az elmúlt években több ezer család, több tízezer tájékozódni, kikapcsolódni és vásárolni vágyó látogatott el a hazánkban mind méretében, mind minőségében egyedülálló rendezvényre. Idén közel 200 kiállító, számtalan látogatói igényre létrejött helyszíni szolgáltatás és neves szakemberek gondoskodnak a gyerekek, leendő és gyakorló szülők, nagyszülők szórakoztatásáról, informálásáról, elkápráztatásáról. Az idelátogatók számára a Karácsony előtti kedvezményes vásárlási lehetőség már csak hab a tortán!

 

A kiállított termékek, szolgáltatások között minden megtalálható, amire csak gyerekvilágban szükség lehet: kezdve a gyerekszobabútoroktól, a ruhákon, játékokon, könyveken, a gyerekek biztonságát szem előtt tartó családi autókon át, egészen az óvodák, bébiszitterek ajánlatáig. A színpadi program, ismert fellépők, divatbemutatók, napi többszöri nyereménysorsolás mellett az alábbi szórakozási és tájékozódási lehetőségeket ajánljuk a látogatók figyelmébe:

 

• játszóház és gyermekmegőrző

• kalandpark, mászófal és beltéri sípálya

• gyerek KRESZ pálya, közlekedésbiztonsági játék

• kismama szépségsziget mesterfodrásszal, sminkmesterrel és gyógy-masszőrrel

• retro fotóstúdió

• gyermek- és családtámogatási lehetőségek

 

A belépőjegyek ára több kiállítónál is levásárolható a helyszínen, vagy akár a kiállítást követően.

 

Előzetes regisztráció, kedvezményes online jegyvásárlás és bővebb információ a weboldalon: www.babamamaexpo.hu/gyerekvilagkiallitas

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása