Fel

A legsikeresebb sorozatok a mese.tv-n

felnota_bekavacsora (1)

A legsikeresebb sorozatok a mese.tv-n

Filmek, videoklippek, kis animációk. Vajon miket szeretnek a gyerekek nézni a mese.tv youtube csatornáján? Egy rögtönzött felmérés alapján, itt a mese.tv sikerlistája. Ti mit szerettek nézni a mese.tv csatornán? 
pixel

pixel

Első helyezett 

Félperces videók – Gryllus Vilmos klasszikus dalait a mese.tv -n újra gondoltuk. Fél percben hallgathatjátok meg a legsikeresebb dalokat, mint például a Békavacsora, Mókus, Hegedül a kisegér címűeket. A dalok sikere egyrészt a régi, ismert dallamoknak köszönhetőek, illetve annak, hogy kedves animációkat készítettünk hozzá. A félperces időtartam pedig pont az az idő, amely még  a legkisebbeknek is vonzó lehet, azaz figyelmüket nem vesztik el, s örömmel végignéznek egy-egy dalt.

 

 

Második helyezett

A gyerekdalok és mondókák sorozatunk örök klasszikus. Hiszen minden óvodás és kisiskolás ismeri ezeket a népdalokat, népi mondókákat. Amellett, hogy együtt énekelhetik, illetve mondhatják az ismert mondókákat, kiválóan alkalmazhatóak az oktatásban is. Most egy összefűzött változatban hallgathatjátok meg a legsikeresebb mondóka gyűjteményt.

 

 

Harmadik helyezett 

Lackfi János és a Kompánia Zenekar közös munkája, a Paradicsomleves Betűtésztával, melynek új részeit már év elejétől láthatjátok a mese.tv-n. Eddig a legsikeresebb kisfilm a Bukta, a Palacsinta, s a héten a Tojásleves c. részt vetítettük.

 

 

Negyedi helyezett 

Egy – egy zenekar dalához saját készítésű animációkat készít a mese.tv szerkesztősége. A legújabb alkotás a Kiskalász Zenekar Zooli a zebra c. dalához készült, amely  a múlt hétvégén debütált. A filmet már azóta több mint hatezren megnézték. De ugyanilyen nagy sikerű animációnk az Iszkiri Zenekar: Mamut c. dalához készült filmünk, amely már évek óta a toplista első helyén szerepel!

 

Nézzétek ti is minden nap a mese.tv youtube csatornáját!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása