Fel

A LEGSIRÁLYABB PEDAGÓGUSOK elismerése 2020 – Bosnyák Viktóriával és a Móra Kiadóval

Students answering teacher question

A LEGSIRÁLYABB PEDAGÓGUSOK elismerése 2020 – Bosnyák Viktóriával és a Móra Kiadóval

 

 

Idén is lehetőség nyílik a LEGSIRÁLYABB PEDAGÓGUSOK elismerésére Bosnyák Viktória, „A sirály a király?” szerzője és a Móra Kiadó révén. Szavazzatok a legszuperebb tanító nénitekre vagy tanító bácsitokra! Biztosan nagyon fognak neki örülni.

 

Kövessétek a Móra Kiadó Facebook oldalát https://www.facebook.com/mora.rajongo/, ahol minden további részletet megtudhattok és szavazzatok kiváló tanáraitokra, hogy okleveles kitűntetésben részesülhessenek.

 

Aki még nem ismeri Bosnyák Viktória „A sirály a király?” című történetét, az alábbi linken most kedvezményes áron megrendelheti a könyvet, és a hozzá tartozó feladatgyűjteményt, rejtvényfüzet, kártyajátékot vagy lük füzetet is:

https://mora.hu/kereses?mit=siraly%20a%20kiraly

 

A Móra Könyvkiadó – az ország legrégebben működő, gyerekkönyv kiadásával foglalkozó, alkotó műhelye – lassan 70 éves lesz. Választékában a szépirodalom dominanciája mellett helyet kapnak az ismeretterjesztő kötetek, foglalkoztatók, nemzetközi licence termékek, zenés anyagok, oktatásban használt segédanyagok születéstől 18 éves korig, illetve segítő könyvek a szülők részére.

A Móra névhez kapcsolódnak mindannyiunk gyermekkorát meghatározó figurák és kötetek, mint a Kisvakond, Tesz-vesz város, Gőgös Gúnár Gedeon, Ablak-zsiráf, Vidám mesék, A kis herceg, Harisnyás Pippi, A két Lotti, Frakk, Mézga család, Pöttyös Panni, Micimackó. Ugyanakkor egyre több kortárs szerző könyvei jelennek meg a Kiadó gondozásában.

Szerzői között éppúgy megtalálhatók a világirodalom klasszikusai, és a mai magyar gyerekirodalom szinte minden jelentős alkotója. A Móra gondozza számos kiemelkedő magyar író életművét is.

 

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása