Fel

Macskaünnep immár ötödször: Whiskas® Nemzetközi Macskakiállítás a Lurdy Házban

Macskaünnep immár ötödször: Whiskas® Nemzetközi Macskakiállítás a Lurdy Házban

Budapest, 2012. október 6-7. – A világ legkülönlegesebb macskáinak szépségversenye, színes családi programok, ingyenes állatorvosi tanácsadás, és kedvezményes vásár várja a látogatókat a Whiskas® két napos rendezvényén.

 

 

Október első hétvégéjén minden a cicákról szól a Whiskas® Nemzetközi Macskakiállításon. Minden cicagazdi és mindenki, aki kedveli a cicákat sok érdekességgel és hasznos információval találkozhat. Igazi családi programnak ígérkezik az esemény, hiszen több mint 400 különleges cica mutatkozik be, de lesznek cicás programok is. A kisebb gyerekeknek az arcfestés mellett színezéssel, cicatornával készülnek a szervezők, míg a nagyobbakat cicajáték-barkácsolással és állatorvosi előadásokkal várják. A felnőtt macskatulajdonosok térítésmentes állatorvosi tanácsadást vehetnek igénybe, és a kiállítás területén található vásáron kedvezményes áron vásárolhatnak a cicatartáshoz szükséges termékeket. A fentieken túl további meglepetés játékokra is számíthatnak a jelenlegi és jövőbeli macskás gazdák.

 

 

A kiállításon résztvevő cicák versenyezhetnek a kiállítás legszebbje címért. A megmérettetésre bárki nevezhet, aki megfelel az indulási feltételeknek (a macska állatorvosi vizsgálata, oltások megléte, megfelelő kondíció). A házi cicák számára a szervezők külön kategóriát indítanak, így ők sem maradnak ki a szépségversenyből. A nevezés részletes feltételeiről itt tájékozódhat: www.macskamania.hu.

 

 

A korábbi hagyományoknak megfelelően azok, akik magukkal hoznak egy képet, amin a cicájukkal közösen szerepelnek, ajándékot kapnak, a fotót pedig kiállítás keretében tekinthetik meg az érdeklődők.

 

 

 

Helyszín:

Lurdy Ház

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Telefon: +36 1 456 1100

 

 

Időpont:

2012. október 6-7.

 

 

Nyitva tartás: A kiállítás naponta 10-18 óra között látogatható.

 

 

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása