Fel

Mágikus Könyvfesztiváli program a Babilon Kiadóval

magikusallatok-iskolaja

Mágikus Könyvfesztiváli program a Babilon Kiadóval

Zenés színházi ízelítő és Margit Auer a Könyvfesztiválon

A Babilon Kiadó újdonságaival és programjaival szeretettel vár minden családot április 20-23. között a Millenáris D épületében a Könyvfesztiválon. Az újdonságok mellett izgalmas programokkal is készülnek, lesz zenés színházi ízelítő a Kolibri Színház színészeivel, valamint dedikálás is.

 

Április 22-én, szombaton 12:15-től a Gyerek(b)irodalom színpadán ízelítőt láthatunk a Mágikus állatok iskolája című zenés előadásból a Kolibri Színház színészeinek és zenészeinek közreműködésével,

12:45-től pedig Margit Auer, a Mágikus állatok iskolája szerzője dedikál majd a kiadó standjánál.

A Könyvfesztiválon már kapható lesz a Mágikus állatok iskolája sorozat 8. kötete, a Totál bezúgva is!, valamint a legújabb Mi MICSODA köteteket is megtaláljátok majd.

 

 

magikus-allatok

 

Már a 8. kötetet is a kezedbe veheted!

Birka, kecske, sündisznó… Hogy fog beilleszkedni ennyi szarvas-szúrós állat Mary Cornfield csapatába? Lesz enélkül is szurkapiszka elég: az iskolabál teljesen fölforgatja a Winterstein iskola életét. A mágikus állatok csak kapkodják a fejüket. Sibel Johnnyval akar táncolni, Johnny Lunával akar táncolni… És mit akar Ida?

 

Margit Auer

Margit Auer

 

Margit Auer a Könyvfesztiválon

Április 20. és 23. között várunk a Millenáris D épületében a Könyvfesztiválon. Sőt, nemcsak mi várunk, hanem április 22-én 12:45-től Margit Auer, a Mágikus állatok iskolája szerzője is! Hozd magaddal a kedvenc kötetedet, vagy vedd meg a fesztiválon a következő részt, és dedikáltasd!
A dedikálás előtt, 12:15-től a Gyerek(b)irodalomban pedig ízelítőt láthatsz a Kolibri Színház előadásból!

 

 

jovokutatas

 

Jövőkutatás – Pillantás az ismeretlenbe

Az embert mindig is izgatta, mit hoz a holnap. Az őskorban a jövőt a jelen megismétlődésének tekintették. Azt gondolták, ahogyan a természet ismétli önmagát, úgy az idő kereke is csak körbeforog. Később az ókor embere jósok közreműködésével próbált meg utánajár­ni az eljövendő ismeretlen titkainak. Napjainkban orákulumok helyett a jövőkutató tudósok igyekeznek megjósolni a jövőt. Vajon elhihetjük nekik az óriásvárosokról, robotokról, gondolkodó házakról, lebegő autókról szóló víziókat?

 

talalmanyok

 

Találmányok – A fejlődés mérföldkövei

Az emberiség története a találmányok története. Több mint két és fél millió évvel ezelőtt elődeink kőeszközöket állítottak elő, majd megtanulták uralni a tüzet. Később egymás után jöttek a mérföldköveket jelentő, nagy találmányok, mint a kerék, a gőzgép, a villanykörte és a számítógép, de kisebbek is, mint az öntapadó cetli vagy a gémkapocs. Mi mindent találnak még fel a jövőben? El tudod képzelni, hogy egyszer a robot hasonmásod megy helyetted iskolába? Vagy, hogy űrfelvonóval juthatsz fel egy űrállomásra?

 

 

További részletek: www.babilonkiado.hu

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása