Fel

A Manó Könyvek júliusi újdonságai

mano-konyvek

A Manó Könyvek júliusi újdonságai

A 2004-ben alapított Manó Könyvek küldetése a minőségi, de mindenki számára elérhető gyerekkönyvek kiadása. A legkisebbeknek szóló leporellóktól, lapozóktól, színezőktől és fürdős könyvektől a mesegyűjteményeken, ismeretterjesztő sorozatokon és első olvasókon át a tinédzsereknek szóló regényekig számos kiadvánnyal vannak jelen a piacon. Nézzük mit ajánlanak a nyár közepére! 

 

pixel

pixel

 

Rosie Banks:

Titkos királyság – Tündérhercegnő

(különkiadás)

titkos-kiralysag

A Titkos Királyságban nagy az izgalom – közeleg a tündérmanók ballagásának nagy napja. Várva-várt ünnep ez, hiszen ilyenkor derül ki, hogy melyik tündérmanónak mi lesz a feladata a mesés birodalomban. Trixi szeretné, ha Nelli, Fanni és Jázmin is ott lehetne ezen a különleges eseményen, ezért a varázsdoboz segítségével üzenetet küld nekik. A barátnők alig várják, hogy lássák Trixi otthonát, a Levelek Földjét, melynek közepén a mágikus erejű óriási fa, a Szívtölgy áll. A vidám látogatást azonban gonosz ármánykodás zavarja meg: Keserű királynő eljött, hogy megszerezze magának a tündérhercegnői koronát, amely megsokszorozná erejét. A lányok és a tündérmanók összefognak, de csak akkor győzhetnek, ha választanak maguk közül egy új tündérhercegnőt. Olvasd el ezt a nyári különkiadást, melyben két történetet is találsz, és megtudod, kinek a fejére került a bűvös korona.

 

Terjedelem: 208 oldal

Méret: 129 x 197 mm

Kötés: Kartonált

Ár: 1490 Ft

ISBN: 978 963 4032 05 2

 

 

Anna Herzog – Joelle Tourlonias:

Anya hasában

anya-hasaban

Oszkár és Mia nagyon izgatottak, ugyanis hamarosan kistestvérük születik.

De hogyan került a baba anya hasába? Amikor anya eszik, vajon rápotyog az ennivaló a kisbaba fejére? Miben különböznek egymástól a fiúk és a lányok?

Sok a kérdés, Mia és Oszkár pedig nagyon kíváncsiak. A kedves képekkel illusztrált könyv lapjain egy vidám történet segítségével kapnak magyarázatot a kérdéseikre, hogy végül okosabban és vidáman várhassák kisöccsük születését.

Csodás felvilágosítókönyv az egész családnak.

– Gyerekeknek szánt, kedves magyarázatok a fogantatással és a születéssel kapcsolatos kérdésekre.

– Szívmelengető történet, a legfontosabb kifejezések és jelenségek magyarázataival, és szemléletes képekkel.

– Szakorvosok bevonásával készült.

 

Terjedelem: 40 oldal

Méret: 230 x 300 mm

Kötés: Keménytábla

Ár: 2490 Ft

ISBN: 978 963 4032 36 5

 

 

Alex T. Smith:

Claude és az aranyérem

claude-aranyerem

Claude és Bolyhos Zokni uraság, a Csóválós sugárút két kalandos kedvű lakója fittebb és kalandvágyóbb, mint valaha. A tömegsportok kedvelőinek legnagyobb örömére most kiderül, hogyan vett rész egy igen komoly helyi megmérettetésben – a Tuti Nagy Sportnapon – a két jó barát. De az aranyérem nem jön egykönnyen, főleg ha valaki kicsi, dundi és ráadásul még kutya is. Kitartásának és szemfülességének hála Claude mégis egy egész zsáknyi aranyérmet szerez… Aki kíváncsi, járjon utána!

 

Terjedelem: 96 oldal

Méret: 129 x 181 mm

Kötés: Kartonált

Ár: 1490 Ft

ISBN: 978 963 4032 30 4

 

További részletek:

http://www.manokonyvek.hu/

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása