Fel

Megérkezett Rutkai Bori Banda új lemeze – Űrdöngölők

urdongolok zenekar

Megérkezett Rutkai Bori Banda új lemeze – Űrdöngölők

A Rutkai Bori Banda Sárkányjárgánya meghódította az eget, a Pizsamátorral a tengereken kalandozhattunk, a zenekar harmadik lemeze pedig még távolabbi; űrbéli tájakra kalauzol bennünket. Lemezbemutató koncert március 10. és 11. szombat és vasárnap 17 órakor a Marczibányi Téri Művelődési Házban. 
pixel

pixel

A Pörgettyű nevű kisbolygón, közvetlenül a Zsebtenger ezüstkavicsos strandján csillogó diszkó várja a kozmosz apraját és nagyját. Hatalmas tejúthajókon, színpompás, repülő csészealjakon, szárnyas picikliken érkeznek az Űrcsűrbe a táncos lábú Űrdöngölők. Dj Bácsi pörgeti a bakelitlemezeket; harsog a robotfalvi trappolós, kvartyognak a fánkitáni rugózós guminóták, sutyorognak a Qpi-szigetek varázsénekei, kinyílnak a dzsungelszerenádok pirosló hangszirmai. A legkülönösebb dalok pedig egy Föld nevű, titokzatos bolygóról érkeznek. Az Űrcsűr híre messzi-messzi galaxisokig is elér és idecsalogatja régi barátainkat is: Nyúl Ubul, Űr Lajos, a Békalepke és a Sárkányjárgány az Űrhering társaságában kelnek útra.

A lemez hivatalos klippje már a mese.tv youtube csatornáján is elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=EFtoMGpeHWU

 

boricilinder

 

 

RUTKAI BORI BANDA: ŰRDÖNGÖLŐK

Lemez- és könyvbemutató koncert kicsiknek és nagyoknak

  1. március 10. és 11., szombat és vasárnap 17 órakor

Ti is gyertek! Indul a visszaszámlálás, és már repül is az egész család a csillagok felé!

A koncertek kísérőeseménye az M Galériában március 5-12-ig megtekinthető Űrdöngölők-kiállítás Bori legfrissebb festményeiből.

Rutkai Bori Banda:

Rutkai Bori – ének, szöveg, bábok, jelmezek

Darvas Kristóf – billentyű, ének

Szerető Dániel – basszusgitár, ének

Dudás Zsombor – dob, ének

zenekar

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása