Fel

Megújult a Mi MICSODA!

tesslof3

Megújult a Mi MICSODA!

pixel

A Tessloff Babilon az ifjúsági ismeretterjesztés és gyerekkönyvkiadás vezető kiadója már 25 éve. Képeskönyvek, rejtvényfüzetek, foglalkoztatók, mesék, készségfejlesztő- és ismeretterjesztő könyvek sorát kínálják a fiatal könyvbarátoknak.

pixel

pixel

 tessloff6

Amellett hogy igazán szépek, tartalmasak és szórakoztatnak, elgondolkodtatnak, kicsik és nagyok mindig tanulhatnak valamit ezekből a könyvekből, jobban megismerhetik a világot, amiben élünk. A Mi MICSODA sorozat a Babilon kiadó egyik legismertebb kiadványa, mely a tavalyi évtől folyamatosan megújul, hogy minden gyerek örömmel belevethesse magát az olvasásukba!

A sorozat Mi MICSODA mini kötetei 2 éves kortól, Mi MICSODA Junior 5 éves kortól és a klasszikus Mi MICSODA sorozat 7 éves kortól ajánlott a kis és nagyobbacska felfedezők számára.

 

 tessloff8

A Mi MICSODA sorozat azokhoz a gyerekekhez szól, akik szívesen indulnak kalandos, képzeletbeli túrákra a tudomány, a technika és a természet világában. Tudományos szaklektorok gondoskodnak az ismeretanyag pontosságáról, a szerkesztők pedig arról, hogy ezeket az ismereteket érthető módon adjuk át a gyerekeknek. Ebben segítenek a nagyszerű fotók és a részletes, színes illusztrációk is.

 

tessloff7Legújabb Tessloff-Babilon könyvek

 

Vesd bele magad!

A legújabb címeket itt találod meg:
http://tessloff-babilon.hu/konyvek/mi-micsoda/sorozat.html

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása