Fel

Mesekincs-kereső vetélkedő – nemcsak kicsiknek

Mesekincs-kereső vetélkedő – nemcsak kicsiknek

 

Különleges családi vetélkedőre hívja a lelkes meseszeretőket az Albertfalvi Közösségi Ház. A vetélkedő célja, hogy a játék során még jobban megismerhessék a játékosok a magyar írók meséit, költők verseit. Jelentkezni még március 29-ig lehet!

 

Mesés vetélkedő

 

A pályázaton való részvételhez először is szükséges egy családról szóló mese, melynek már a megírásánál fontos, hogy a versenyen induló család közösen dolgozzon. A meséhez gyermekrajz illusztrációt is várnak a szervezők. A mese után a „7+1 próbát” kell kitölteniük a jelentkezőknek, mely egy útlevél a Mesekincs-kereső kalandtúrára. Ezek után a legérdekesebb, fordulatokban gazdag, szellemesen megfogalmazott történetek alkotóit egy szakmai zsűri hívja meg a döntő játékra. A döntőbe jutott csapatok értékes mesekönyv-csomagokat és mesedarabokra szóló színházjegyeket kapnak.

Praktikus információk

 

A csapat összetételét csak annyiban határozza meg a zsűri, hogy abban három generáció képviselője kapjon helyet. Nem kötik a szorosan vett szűk családi kapcsolatokhoz a részvételt. A játékban nem csak újbudaiak indulhatnak, de az itt élőknek a kerületi iskolai könyvtárak, és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kerületi fiókjai segítséget fognak nyújtani. Azok a csapatok, akik az első fordulóból továbbjutnak, a felkészüléshez irodalomjegyzéket kapnak, melyet a könyvtárakban is megtalálhatnak.

 

Fontos dátumok:

Jelentkezési határidő: 2012. március 29. (csütörtök)

A vetélkedő döntője: május 5-én szombat, 15 óra

Helyszín: a KULTI Albertfalvi Közösségi Ház (1116 Bp,. Gyékényes u 45-47.)

A játékkal kapcsolatos további információkról felvilágosítást ad Kaposvári Mari – mesebeli nevén „Borsó néni” – a 1-204-6788-as telefonszámon, vagy feltehetik kérdéseiket ezen az e-mail címen is.

 

– ak –

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása