Fel

Mesés november

Mesés november

A TEMI Fővárosi Művelődési Háza azok számára kínál néhány programot, akik nem otthonról, a jó meleg szobából nézik az őszi levélhullást, hanem kimozdulva keresik az értelmes, szórakoztató időtöltést. Az őszi hónapok számtalan programlehetőséget nyújtanak a családoknak.

 

November 19-én a II. Szerzők Színpadon című program várja a 3-12 éves korosztályt. Az egész napos családi esemény célja, hogy napjaink szerzőit, illusztrátorait közelebb hozza a gyerekekhez. Itt lesz Kőszeghy Csilla és vele Bumburi, Lackfi János és az Apám kakasa, Gryllus Vilmos, aki énekelt versekkel lép színpadra. Találkozhatnak még KippKoppal és TippToppal, Bogyó és Babóca új történeteivel, a legkisebbek pedig ügyeskedhetnek a Csiri-biri tornán. A felsorolt programokon kívül lesz kézművesfoglalkozás, meseolvasás a Csodaceruzával, és kiállítást is láthatnak az érdeklődök Szegedi Katalin, Kőszeghy Csilla és Várnai Zsuszanna munkáiból.

 

 

 

November 23-án és 30-án pedig Halász Judit örvendezteti meg kis közönségét legújabb és persze régebbi dalaival.

 

Ezekből az őszi programokból bizonyára mindenki tud magának kedvére valót választani. A családi együttléteknek fontos pillanatai a közös nevetések, mesélések. A közös programok erősítik az összetartozást és segítik a napi rutintól való elrugaszkodást. Jöjjenek el és töltődjenek fel élményekkel e mesékkel teli novemberen.

 

 

 

 

(x)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása