Fel

Mesével kerek a világ!

Mesével kerek a világ!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisgyerek, akivel fenekestül felfordult a világ: nagyon megbetegedett. Ha megbetegszik valaki, akkor nemcsak a teste, hanem a lelke is gyógyításra szorul. Hogy mit tehet a mese a gyerekek gyógyításáért?

A Mosoly Alapítvány Mosolyparade.hu weboldalán megtudatod, milyen gyógyító lehetőségeket tartogat a mesék világa, és Te is hozzájárulhatsz, hogy minél többekhez eljuthasson.

 

A Mosolyparade.hu-n figyelemmel kísérheted az Égig érő fa hősének, Jánoskának a küzdelmét a királylányért – és a gyerekekét saját egészségükért. Erre adnak lehetőséget a Mosoly kórházi terápiás foglalkozásai krónikusan és súlyosan beteg, hátrányos helyzetű gyerekeknek: hogy a mesén keresztül nagy lépéseket tegyenek a gyógyulásuk felé.

 

 

Most Te is segíthetsz kikerekíteni a meséjüket: adományoddal az alapítvány meseterápiás programjaihoz nyújtasz támogatást. 3000 Ft már egy terápiás órát jelent a gyógyulás felé vezető úton.

 

 

A Kölyökparádén, a Mosoly Alapítvány szakembereinek segítségével Te is beléphetsz a mesék világába. Megcsodálhatod az égig érő fát, készíthetsz vas bocskort, és szembenézhetsz a sárkánnyal is. A mesékben mindennek megtalálható a mesebeli párja, a megbetegedésnek és a meggyógyulásnak is A mese és a benne rejlő szimbólumok, mesehősök, segítők és varázslatos helyszínek a hétköznapokban is segítőink lehetnek.

 

 

Aki nem hiszi, járjon utána…

 

 

Átjáró a mesék világába: www.mosolyparade.hu.

(X)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása