Fel

„Mi leszel, ha nagy leszel? Mi jót teszel, ha felnőtt leszel?”

„Mi leszel, ha nagy leszel? Mi jót teszel, ha felnőtt leszel?”

Rendhagyó rajzpályázatot hirdet budapesti általános iskolások számára a ‘MadeByYou – Fess egyedi kerámiát!’ alkotómûhely és a JátékMûhely.

 

Jövőkép és Érték

 

A pályázatra olyan műveket várnak, melyben a diákok bemutatják, miként képzelik el magukat felnőttként, mi érdekli őket, milyen tevékenység jelent számukra értéket, milyen világban szeretnének élni felnőttként? Mi lesz a foglalkozásuk, miért fognak dolgozni, küzdeni, milyen eszközökkel és milyen környezetben munkálkodnak majd?

 

 

Mese és fantáziavilág

 

A téma felvetését, a gondolatok elindulását alsósoknak „A csodarét” cimű mesével, felsősöknek további kérdésekkel segítjük a pályázat weboldalán.

 

A történetekkel és a pályázattal a hétköznapi életben való tevékeny, értékes idõtöltésre is buzdítunk.

 

 

 

 

 

Kiállítás

 

A beérkezett mûveket szakmai zsűri bírálja el.

Az alkotások május 21 – június 8. között kiállításra kerülnek és megtekinthetőek a MadeByYou alkotómûhelyben, dicsőséget szerezve a gyerekeknek és iskoláiknak.

 

 

Nyeremények, Új élmények

 

A nyertes csoportokat, osztályokat a MadeByYou vendégül látja egy 3 órás, sok-sok érdekességet bemutató kerámiafestésre, ahol a diákok megfesthetik egyedi, nap-mint-nap használható kerámia tányérjaikat.

Az egyéni díjazottak a MadeByYou és a Játék Műhely bábkészítõ-, üveges- és kerámiafestő- foglalkozásaira nyernek több alkalmas belépőket, melyeken sokféle képzőművészeti technikával ismerkedhetnek meg, hogy új kapuk nyíljanak az érdeklődő, új generáció előtt.

 

 

Pályázati információk

 

Pályázhatnak budapesti általános iskolák diákjai, egyénileg A4-es méretû alkotásokkal, vagy csoportosan A3 – A2 méretû rajzokkal, festményekkel.

Az alkotásokat 2010. május 14-ig várjuk a MadeByYou címére:

1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.

 

 

Sok sikert és kellemes alkotást kívánunk!

 

 

SZS

 

 

További részletek találhatóak a www.madebyyou.hu/palyazat oldalon.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása