Fel

Mit tehetsz Te a Földért?

föld

Mit tehetsz Te a Földért?

Minden nap számít… A Föld Napja Alapítvány online mozgalmának célja, hogy végre ráébredjünk, ne mindig másoktól várjuk a megoldást, mi magunk is tegyünk jobb, élhető jövőnkért és utódaink jövőjéért.

Minden nap számít…

A Föld Napja Alapítvány online mozgalmának célja, hogy végre ráébredjünk, ne mindig másoktól várjuk a megoldást, mi magunk is tegyünk jobb, élhető jövőnkért és utódaink jövőjéért.

A „Mit tehetsz Te?” mozgalom lényege, hogy megmutassuk, egészen egyszerű cselekedetekkel is jobbá és fenntarthatóbbá változtathatjuk a körülöttünk lévő világot. Elég, ha csak odafigyelünk cselekedeteinkre és azok következményeire. Ha minden nap teszünk valami apróságot, tudatosan választunk, vásárolunk, közlekedünk, döntünk stb. környezetünk fenntarthatósága érdekében, máris tettünk valamit a változásért. A mindennapi apró cselekedetek része a tájékozódás, mert ha tudod például, hogy mi az az ökológiai lábnyom-számláló, vagy mennyi idő alatt bomlik le egy műanyag reklámszatyor, akkor már azt is tudod, mit kell tenned. Minden nap.

Mert, ahogy a Föld Napja mozgalom egyik jelszava is mondja Egyetlen nap kevés…

Önfejlesztő cselekvéstárunk egy olyan teszt, amellyel bárki felmérheti, hogy a háztartása és az életmódja mennyire környezetkímélő, és milyen tudatosan dönt.

Minden pont három válaszlehetőséget kínál: igen, nem, részben.

Kattints a szerinted helyes válaszra és olvasd el javaslatainkat!

Ha minden kérdésre válaszolsz, a teszt végén megjelenő pontszámaid alapján megtudhatod vajon elég környezettudatos vagy-e, és mit tehetsz még a változásért.

Rád bízzuk, Te döntesz, mennyit fogadsz meg, valósítasz meg mindebből!

De ne feledd: minden nap számít…

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása