Fel

Mutasd meg magad a Cartoon Networkön!

humor-kiemelt

Mutasd meg magad a Cartoon Networkön!

A Cartoon Network leghumorosabb és egyben legnépszerűbb vígjáték sorozatai, a Kalandra fel!, a Gumball csodálatos világa és a Parkműsor vadonatúj epizódokkal jelentkeznek októberben és novemberben. A premierekkel egy időben a csatorna elindítja Humor haverok elnevezésű kampányát, amelyben közzéteszi a csatornát néző gyerekek arcképeit honlapján és az egyes premierek közti szünetekben. 

Így készül a világ első tévés barátságlánca

humor3

A fotók egy négy országon körbeérő, úgynevezett barátságláncot alkotnak, amelynek Magyarországon, Bulgáriában, Oroszországban, Romániában bárki a részese lehet, aki feltölti saját arcképét www.cartoonnetwork.hu/humorhaverok oldalra. A jelentkezők a kép feltöltésekor választhatnak egy ’havert’ a Cartoon Network három vígjátéksorozata, a Kalandra fel!, a Parkműsor és a Gumball csodálatos világa szereplői közül, akivel együtt szerepelnek a barátságláncon.

A verseny két részből áll: a csatorna októberben várja a feltöltött képeket, amelyek azonnal felkerülnek a www.cartoonnetwork.hu honlapra, novemberben pedig a csatornára. A legaktívabb humor haverok, azaz, akik a legtöbb barátot hívják meg a láncba, Wii játékkonzolt is nyerhetnek. Novemberben pedig a premierekhez kapcsolódó kérdésekre válaszolhatnak a nézők értékes Cartoon Network-csomagokért.

A barátságláncra az alábbi helyszíneken és időpontokban személyesen is lehet jelentkezni:

–          2013. október 5. 10.00-13.00 óra: Puskin kuckó

–          2013. november 16-17. Gyerekvilág kiállítás

 

Humor haverok

humor2Bemutató: November 2., 11:00-kor

Maratoni vetítés a Kalandra fel! régebbi és a Parkműsor új epizódjaiból

Kalandra fel! – Új epizódok péntekenként 16 órakor

A világ legfurább sárga kutyája, Jake, és sapkás haverja, Finn októbertől rengeteg új balhéba keverednek, többek közt találkoznak Cuki királlyal, aki korántsem annyira cuki, sőt! Egy másik részben a két barát csapdába esik a gladiátor-szellemek arénájában. Ezután, egy politikai hatalomátvételbe is belekeverednek! Citromfölde grófja rájön, hogy Buborék hercegnő visszafiatalodott 13 évessé. A gróf a helyzetet kihasználva át akarja venni a hatalmat. Mit tesz Jake és Finn, hogy megállítsák? Kiderül októberben, a Cartoon Network műsorán!

Parkműsor –új epizódok szombatonként 11 órakor

Mordecai, a magas kék szajkó, és Rigby, a hiperaktív mosómedve új, fergeteges kalandokkal térnek vissza novemberben a parkba, amit őrizniük kellene. Ezúttal Eileen Rigbyt próbálja edzeni, hogy egy húzódzkodást meg tudjon csinálni a park erőnléti tesztjéhez. Izmozó azért küzd, hogy kibírjon egy hétvégét Starla nélkül, majd Mordecainak és Rigbynek meg kell menteniük Bensont, aki megevett egy halálos szendvicset.

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása