Fel

Művészetek Völgye – Művészetek Zöldje

unnamed

Művészetek Völgye – Művészetek Zöldje

Gyere úgy el a Művészetek Völgyébe, hogy a gyereknek is élmény legyen! S, igen ez itt lehetséges, mert számtalan programot, érdekességeket rejt a Völgy. S most nem is a koncertekről beszélek, hanem olyan természetismereti kiállításokról, foglalkozásokról, amelyeket a Művészetek Zöldjében találtok meg. 

Művészetek Zöldje 

Ha Vigántpetend felől érkeztek, akkor rögtön Kapolcs elején jobbra a Faluházban és udvarán rendezkedtek be. Már évek óta számtalan érdekes programot kínálnak, s elfogultság nélkül mondhatom, hogy tényleg fantasztikusak. Csak egy kis személyes hozzáfűzés, mikor mi anyukák is tátott szájjal hallgatjuk a barlangász előadását, vagy együtt kísérletezünk a 6-10 éves gyerekeddel, akkor azt hiszem csak nagyon nagy dicséretet kaphatnak. Idén sincs ez másképp, a programok egyre változatosabbak, színesek.

 

images

 

Most hétvégén 

A Művészetek Völgye utolsó hétvégéjén is érdekes programok lesznek. Most csak egy párat ragadnék ki, amelyekre már érdemes előre készülni.

Július 28

Zöld zugoly – Tudományos játszóházban idén az egészség, tiszta víz, tiszta környezet, test és testmozgás a téma. Szombaton 10 órától már kezdődnek a játékok!

Csináld magad! – Kézműves foglalkozások – szintén 10 órától

Jane Goodall Intézet szervezésében vászontáskákat festhettek.

Július 29 

11 órától Geofoglalkozás – A föld rejtett kincsei nyomában

Mi lukban terem a barlangász? – előadás 10 órától a Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat szervezésében.

Őshonos háziállataink – 14 órától – Balaton-felvidéki Nemzeti Park előadása.

 

 

 

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása