Fel

Nagy Dia (hó)Nap – csatlakozz Te is!

dianap1

Nagy Dia (hó)Nap – csatlakozz Te is!

A Diafilm Kft. felhívást intéz gyerekekkel foglalkozó oktatási és kulturális intézményekhez, könyvtárakhoz, könyvesboltokhoz,  játszóházakhoz, de baráti társaságokhoz és családokhoz is, hogy csatlakozzanak! Vegyétek elő a vetítőt és  november folyamán tartsatok egy Nagy Dia Nap-ot !

 

pixel

pixel

 

3kismalac

 

2014-ben hirdette meg először a Diafilm Kft. ezt a napot azzal a szándékkal, hogy minél több gyerek találkozhasson a diázás élményével. A felhíváshoz csatlakozott intézmények kérésére tavaly már Nagy Dia (hó)Nap-ra módosult az esemény, így mindenki saját elképzelése szerint tudja az időpontot megválasztani a teljes November hó folyamán.

 

bremai01

 

Az esemény FB oldalán https://www.facebook.com/events/117386255395691/  mindenki jelezheti, hirdetheti saját rendezvényét. Azok között, akik utóbb fotókkal színesített élménybeszámolót is posztolnak, kisorsolnak 3 db ajándékcsomagot, melyet új diafilmjeikből állítanak össze, köztük a kifejezetten ez alkalomra megjelenő új Bartos Erika diafilmet. (Bogyó és a Szél)

 

dianap2

Bogyó és a Szél

 

A kft. a hivatalos központi rendezvényét az Art+Cinemában tartja 2016. november 6-án, ahol nagyszerű programmal várják az érdeklődőket. Többek között egy új Bartos Erika diafilm is bemutatásra kerül ( Bogyó és a Szél ), aminek árusítását ott a helyszínen kezdi meg a kft. https://www.facebook.com/events/1666172553697982/

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása