Fel

Napfényes feltöltődés a Sonnenparkban

Napfényes feltöltődés a Sonnenparkban

Kisgyerekes családdal nyaralni nem egyszerű. Mindenkinek az igényeit kiszolgálni, rendszeresen foglalkozni a kicsikkel, nagyokkal, s mindezt úgy, hogy közben még a szülőknek is jut idő egy kis pihenésre? A Sonnentherme fürdőben és a Sonnenpark hotelben mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást, feltöltődést, szórakozást.

 

Átépítés teljes gőzzel

 

Öt hónapnyi intenzív átalakítás után végre újra megnyitotta kapuit a fürdő és a hotel. S valóban, ahogy mondani szokták, itt kő kövön nem maradt, mert minden új lett, minden tetszetősebb. A fürdőhöz 5 új csúszda csatlakozott, a már jól ismert óriáscsúszdák mellett. A legnagyobb ezek közül a 270 méter hosszú XXL családi óriáscsúszda úszógumival, amelyen akár 3 személy is csúszhat egyszerre. Ahhoz már igazi bátorság kell, hogy leugorjanak a kicsik és főleg a nagyok az ugrótornyokról, melyek egy, kettő és három méteresek. Ha viszont még merészebbek a csemetéink, akkor akár a medencénél megtalálható új mászófalról is csobbanhatnak.

 

Az átépítés során persze a legkisebbekre is gondoltak a szervezők: kishajó kikötő, vízi hinta, vízipisztoly állomás várja őket az igazi vízi kalandra. De a fejlesztés során új homokos babastrand, kisautó versenypálya és ugrálóvár is épült. És még hosszan sorolható, hogy mennyi minden újdonság várja a strandolni vágyókat: Dottó kisvasút, röplabda- és mini futballpálya, 3D-s mozi, a nyugalomra vágyóknak Relax World, masszázselemek.

 

 

Új fényben a Hotel

 

A hatalmas átépítésből természetesen a Hotel sem maradhatott ki, ahol szintén számos újdonság várja a vendégeket. Míg korábban a hotel lakói a közös fürdőben fürödhettek a Sonnentherme látogatóival, addig most saját vízi világot alakítottak ki számukra, ahol kizárólag a szálloda vendégei fürödhetnek. Ez a megoldás sok kisgyerekes családnak nyújt nyugalmat és békességet, hiszen nem kell izgulni, hogy hova is tűnt el a gyerek!?

 

A szálloda kertje is igazán gyerekbarát, sok-sok játékkal, s hogy ne csak a kicsik legyenek előtérben, a nagyobbakra is gondoltak: a benti játszótérben ping-pong asztal, ügyességi játékok, mozi és számos program, vetélkedők várják a gyerekeket. Akiknek még attól sem kell megijedniük, hogy az animátorok nem beszélnek magyarul, mert igen, kérem, beszélnek, s nagyon kedvesek! Sunny Bunny – avagy a szálloda kedves nyuszi kabalafigurája is megjelenik naponta többször, hogy játsszon, énekeljen a kicsikkel. A felújítás nyomán Sunny Bunny kis szobáját is megtekinthetik a gyerekek, ha pedig haza szeretnénk vinni a kedves kis plüssállatot, akkor a szálloda boltjában számos állatkát, pólót, és egyéb ajándékot vásárolhatnak.

 

Érdemes külön kiemelnem a szálloda éttermét is, ahol az ételek, a kiszolgálás, valóban több csillagos. Az új show-cooking résznél olyan ételkülönlegességekkel találkozhatunk, hogy aki gasztrotúrán vesz részt, annak sem kelljen messzire mennie.

 

 

Ki a szabadba!

 

Ha pedig már elfáradnánk a sok-sok bentléttől, akkor érdemes igénybe venni a kinti programokat is. A szálloda előtt bérbe vehető biciklik, bringóhintók, rollerek várják a gyerekek és a felnőtteket. Ausztria híres arról, hogy minden kis település gyerekbarát, és biciklibarát. Itt is a szálloda körül igazi kirándulást tehetünk, ha úgy tetszik babakocsival – amit egyébként nem is szükséges a nyaralásra hozni, hiszen a hotelben ezt is kaphatnak a vendégek – , vagy kerékpárral a környékbeli falvakba, avagy egy családi bringóhintózásra a faluba és vissza. Az utak kiválóak, az autósok figyelmesek és a táj szépsége lenyűgöző.

 

S, hogy kimaradt-e valami? Talán a búcsú, ami szintén nagyon kedves, hiszen minden gyerektől egyesével búcsúzik el Sunny Bunny, s a recepción egy kis útravalót is kapnak, hogy hazafelé is velük maradjon a nyaralás emléke.

 

 

Mindenkinek kellemes kikapcsolódást a Sonnenthermében és a Sonnenparkban, a napos Burgenlandban!

 

 

 

(X)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása