Fel

Négycsillagos gyermekbirodalom – Bongo Kids Club

Négycsillagos gyermekbirodalom – Bongo Kids Club

Aki gyakorló szülőként nyaralt már kisgyermekkel pontosan tudja, hogy mi az, ami a családok számára kellemessé teszi a pihenést. Ezt tartotta szem előtt a Ramada Resort – Aquaworld Budapest, amikor megnyitotta a Bongo Kids Clubot.

Ma már természetes, hogy nem kell az összes babaholmit magunkkal vinni, ha egy hotelben foglaltunk helyet, hiszen az igényes vendéglátók többsége gondoskodik ezekről az apróságokról. Ennek ellenére egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetbe érkezünk meg. Van, ahol a „gyerekbarátság” nem jelent többet egy-két etetőszéknél, pelenkázónál, ám akad, ahol tudják: ennél jóval több odafigyelésre van szükség a kellemes pihenéshez.

 

 

A kikapcsolódás titkai

 

A Ramada Resort – Aquaworld Budapest szálloda- és élményfürdő együttese azt a célt tűzte maga elé, hogy Budapest és Közép-Magyarország kiemelkedő gyermek- és családbarát komplexumává váljék, ezért 2010. október 22-én megnyitotta kapuit a mesés Bongo Kids Club! A kisebb gyerekek szüleinek mostantól nem kell felváltva elosonni, ha ki szeretnék próbálni a csúszdákat, úszni, szaunázni akarnak egy jót, vagy ha a szálloda keleties hangulatú Oriental Spa szolgáltatásait kívánják igénybe venni. A kalandos játékbirodalomban a piciket totyogó várja, a nagyobbakat pedig szakértők által tervezett, biztonságos, kétszintes játszóház, mászófal várja. A gyermekfelügyeletet szakképzett munkaerő látja el akár 2-3 órás időtartamra is, így a szülők számára gondtalan pihenésre, szépülésre, szórakozásra nyílik alkalom, legyen akár az Aquaworld vagy a szálloda vendége.

 

 

A víz birodalma a család birodalma

 

A szülők rémálma az unatkozó gyermek, ám itt ettől nem kell tartani, hiszen a Vízibirodalom a mulatságok széles tárházát biztosítja. A kisebbeket a különböző korosztályoknak megfelelő vízmélységű, csúszdákkal, függőhíddal felszerelt, kellemesen meleg gyerekmedence mellett külön játszóház, pelenkázó és babamosdó várja. A nagyok pedig kipróbálhatják az izgalmas csúszdákat, a szabadtéri kalandparkot vagy a szörfmedencét. A közös családi programok tökéletes helyszínéül az élménymedence és a varázslatos hullámmedence szolgál.

 

 

 

Babás szállás, „gyerekes” étterem

 

A Ramada Resort – Aquaworld Budapest eddig is kitűnt a fővárosi és Budapest környéki szállodák, aquaparkok közül azzal, hogy az átlagosnál komolyabban veszi a legifjabb vendégeit is. A szállodában – a kötelező etetőszéken és babaágyon túl – az étterem sem a felnőttek birodalma. Az étkezéseknél Hipp sarok várja a babákat, bébiétellel, melegítővel, partedlivel, a nagyobbak pedig önállóan válogathatnak a finomságokból a nekik berendezett mini-svédasztalról. A szülők nyugodtan tölthetik az időt az ételek elfogyasztásával, ugyanis a gyerekek gyorsan felfedezik az éttermi játszósarkot, így nem siettetik a távozást. Akadnak szakértő támogatók is az apró figyelmességek tekintetében. A hotel együttműködő partnere, a Huggies, úszópelenkával és számos aprósággal kedveskedik a kisbabás szállóvendégeknek.

 

 

Biztonság mindenek előtt

 

Széleskörű referenciával rendelkező kivitelezőt választottak a játszóelemek szállításához és összeszereléséhez. A TŰV ellenőrzi a játszóeszközök biztonság megfelelőségét. Mivel a teljes komplexum rendelkezik TŰV minősítéssel, ez a minősítés integrálja az új funkciót a biztonsági rendszerükbe. A terület kialakítása során szakhatósági engedélyeztetést folytattak, és ez alapján bővítették a szükséges mértékben tűzjelző- és automatikus oltórendszerüket. Belső szabályzat biztosítja a gyermekvilág napi, heti illetve havi felülvizsgálatát, annak biztonságát.

 

További információ

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása