Fel

Party-ötletek gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek

minion4

Party-ötletek gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek

Mi sem lehet jobb születésnapi téma, mint a felnőttek és gyermekek nagy kedvencei, a Minion-ok. Ezek a mókás kis lények garantáltan vidám hangulatot teremtenek és minden arcra mosolyt csalnak. Egy kis fantázia és kézügyesség kell csupán, és életre kelnek a Minionok.

 pixel

pixel

minion2

Minion piskóták

Egyszerű babapiskótákból könnyedén készíthetünk Minionokat. Kék fondanból, vagy cukormázból készíthetünk nekik nadrágot, használjunk ehető szemeket és ehető filctollal rajzoljunk nekik arcot és hajat, s már készen is vannak!

 

Minion ajándéktáskák

Vásároljunk egyszerű sárga papírtáskákat és rajzoljunk rá szemet és szájat. A nadrágot kivághatjuk öntapadó fóliából, vagy egyszerű kék papírból is, majd ragasszuk a papírtáskákra. Gyerekeknek töltsük meg apró csokikkal és cukorkákkal, felnőtteknek tehetünk bele egy-egy üveg bort, vagy desszertet, de jó ötlet lehet, ha saját készítésű befőttel kedveskedünk.

minion4

Minion pop-cake

Elsőre nehéznek tűnhet elkészíteni, de jobb élelmiszerboltokban minden hozzávalót beszerezhetünk és könnyen elkészíthetjük magunk is.

Elkészítését itt olvashatod

Minion cupcake-ek

Készítsünk muffint a jól bevált receptünk szerint, majd ugyanúgy, ahogy a piskótákat készítettük rajzoljuk meg az arcukat és minden muffinra egy-egy fél piskótát ültessünk és kék fondannal díszítsük.

minion5

Minion léggömbök

Igazán könnyen elkészíthetjük ezeket a léggömböket. Sima sárga lufira lesz szükségünk, fekete filcre, papírra és ragasztóra.

 

forrás: www.teunneped.hu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása