Fel

Próbálj ki minden sportot!

Próbálj ki minden sportot!

Az akrobatikus kosárlabdától, a golfon és a gyeplabdán át a kajak-kenuig nyolcvan féle sportág mutatkozik be egy helyen. Az edzők mellett világ és Európa bajnokok, olimpikonok segítenek a választásban.

Sportválaszték felsőfokon

A májusi IV. Nagy Sportágválasztónak rendkívüli sikere volt, a szervezők remélik, hogy a szeptemberi rendezvényen is több mint 15 000 látogató jelenik meg és kóstol bele a közel nyolcvanféle sportágba. Tervezetten lesz: aikido, akrobatikus kosárlabda, akrobatikus torna, amerikai football, asztalitenisz, atlétika, birkózás, bridzs, canne de combat, curling, floorball, freestyle foci, golf, gyeplabda, gyorskorcsolya, gyorstollaslabda, hapkido, hegy- és sportmászás, hegyikerékpár, iado, íjászat, jégkorong, jiu-jitsu, jodo, kajak, , karate, kendo, kenu, kézilabda, kick-box, korfball, kosárlabda, krikett, kung-fu, labdarúgás, lábtoll-labda, lacrosse, lovaglás, minigolf, muay thai, műkorcsolya, ökölvívás, öttusa, parasportok, petanque, rafting, rögbi, röplabda, sakk, sárkányhajó, savate (francia box), sepaktakraw, sí, skimboard, snowboard, softball, sportaerobik, sportlövészet, squash, szinkronkorcsolya, szinkronúszás, , ITF és WTF taekwon-do, tájfutás, tánc, teke, tenisz, terepgördeszka, testépítés és fittness, tollaslabda, torna, ultimate frizbi, ugrálókötél, úszás, vívás, waterbike … és ez még nem minden, pár „befutóra” még számítanak a szervezők.

Sztárok testközelben

 És akik „megfűszerezik” mindezt: a megjelenő neves sportszemélyiségek, olimpikonok, akikkel többnyire együttsportolásra is lehetőség nyílik, kedvcsinálónak néhány név: Berki Krisztán (torna), Cseh László (úszás), Egyed Krisztina és Hunyady Emese (gyorskorcsolya), Kiss Tamás és Kozmann György (kenu), Kovács Antal (judo), Nagy Tímea (vívás), Nyilasi Tibor (labdarúgás), Sebestyén Júlia (műkorcsolya), Vass Dóra (ritmikus gimnasztika), a Rippel fivérek… és még sokan mások.

 

 A belépés díjmentes és korhatár nélküli

Pénteken elsősorban az előre bejelentkezett óvodai, iskolai csoportokat várják, de 14 órától és szombaton egész nap a nagyközönséget is szélesre tárt kapuk fogadják.

(Nyitva tartás: 9 és 17 óra között)

Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A.

A májusi rendezvényről egy kis videó összeállítás az alábbi linken elérhető: http://www.sportagvalaszto.hu/index.php?m=14326&id=3516

 További részletekért érdemes a rendezvény honlapjára kattintani:

www.sportagvalaszto.hu

Kapcsolat: Koós-Lukács Tímea, tel.: 06-30/2211-612, e-mail: koos@sportagvalaszto.hu

Ipacs Endre, tel.: 06-20/5639-254, e-mail: ipacs@sportagvalaszto.hu

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása