Fel

“REKITÁBOR” : „A boldogság nem állapot, hanem aktivitás”

tuz1

“REKITÁBOR” : „A boldogság nem állapot, hanem aktivitás”

Balatonfenyvesen gyönyörű környezetben várjuk azokat az általános iskolás gyermekeket, akik a nyarat aktívan és élményekben gazdagon szeretnének eltölteni. 

szorolapVárunk minden mozogni, sportolni szerető gyermeket. De a tábor ideje alatt még rengeteg érdekes és kreatív programot kínálunk a nálunk nyaraló gyerekeknek. A még nem sportoló gyerekeket is szívesen látjuk, mert az egyik fő feladatunk, hogy a gyerekek felfedezzék a sportolás örömét. Nálunk a gyerekek sokféle sporttal ismerkedhetnek meg és ezekben ki is próbálhatják magukat a lényeg, hogy megtalálják, azt a sporttevékenységet, ami számukra örömet és kikapcsolódást jelent. Szeretnénk a gyerekeket a sporton kívül még számos szabadidős lehetőséggel megismertetni. Betekintést adni nekik a szellemi és fizikai rekreáció lehetőségeibe. Amit kamatoztathatnak, majd a mindennapjaikban egész életük során.

 

A táborban a részvétel tét nélküli, nincs kudarc, de az együttesség fokozza az élmény átélési szintjét. A sokszínű, sokrétű és kötetlen foglakozások által. Nemcsak a tevékenység eredménye fontos, hanem maga a folyamat, a kollektív munka, s a kötetlen tanulás, játék.

A fejlődés biztosítása érdekében a csoportok létszáma maximum 24 fő, így mindenkire megfelelő figyelmet fordíthatunk.

A korszerű nevelésnek arra is fel kell készítenie a gyerekeket, hogy miként éljenek az iskola elvégzése után. Ahhoz, hogy az ember egész életen át sportoljon és jó megküzdő képességeket tudjon kialakítani, megfelelő szokásokat és kedvteléseket kell kifejleszteni már gyermekkortól.

A tábor a közvetlen a parton helyezkedik el, saját strandrésszel rendelkezik. A helyszínen rengeteg sportolási lehetőséget biztosítunk, mint a kosár-, kézi-, röplabda, foci. Lehetőség van még a ping-pong, tollaslabda, ultimate frizbee, gyakorlására is. A vízi sportokból is kapnak ízelítőt a gyerekek, lesznek még különböző játékos vetélkedők, izgalmas kirándulások (kisvasút, hajó, túra). A tánc is helyet kap a programban és kézműves programokból sem lesz hiány.

A táborban ideje alatt a gyermekek egy tégla házban 4-6 ágyas szobákban lesznek elhelyezve. Az ételek készítése a helyszínen történik, speciális étrend nem akadály (bármilyen diéta megoldható). A napi háromszori étkezésen kívül folyamatosan gyümölcsöt és ásványvizet biztosítunk a gyerekeknek.

Mindenkit nagy szeretettel várunk.

Nagy Ferenc és Stoffel Csilla

Keress minket a facebookon „rekitáborozás”

Turnusaink:

2014.07.07 – 2014.07.13

2014.07.14 – 2014.07.20

2014.07.28 -2014.08.03

2014.08.04 – 2014.08.10

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása