Fel

Ringatózni és jót mulatni – Balatonon és a Dunán is

minimax-hajo

Ringatózni és jót mulatni – Balatonon és a Dunán is

„Ha végre itt a nyár, és meleg az idő…”, akkor irány a Minimax Gyerekhajó fedélzete.

Idén nyáron már nem csak a Dunán, hanem a Balatonon is részt vehettek a felejthetetlen élményben. Minden alkalommal más zenekar – Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Buborék együttes, Napraforgó, Tücsök zenekar, Iszkiri zenekar, Apacuka együttes – andalít vagy épp perdít táncra minden lurkót. Már a parton fényképezkedhettek Pici Cicával, a hajón akár a kapitánnyal is. A magyar tenger és a fővárosi dunai hajóút szépsége mellett számtalan társasjáték, babajátszó sarok, tombola és meglepetés vár Benneteket. Az augusztus 7-i és a szeptember 18-i budapesti hajón kiemelt vendégünk a Csodák palotája, aki lélegzetelállító kísérletekkel is elkápráztat majd benneteket.

pixel

pixel

 

A hajók változó időpontokban indulnak Siófokról, Badacsonyból és Balatonfüredről is. A másfél órás élményprogram kiváló családi móka, de egyre többen választják szülinapi helyszínként is a Minimax Gyerekhajót.
Gyere és hajózz ki velünk a Balatonon, a Dunán, bulizz velünk és a Minimax sztárjaival. A fergeteges hangulatot a koncertek mellett számos program – arcfestés, társasjáték, nyereményjáték, fotózás – garantálja. Minden fotó az esemény után ingyen letölthető a manofoto.hu oldalról.

www.gyerekhajo.hu

 

iszkiri3

Programbontás:

Augusztus 5-énFarkasházi Réka és Tintanyúl zenekar koncertjét láthatjátok a Minimax Gyerekhajón, mely 15 órakor indul Badacsonyból

Augusztus 06-án a Tücsök zenekar koncertjével és számos más izgalmas programmal vár a Minimax Gyerekhajó Siófokon 18 órakor.

Augusztus 07-én a Napvirág zenekarkoncertjével és számos más izgalmas programmal hajózik ki a Minimax Gyerekhajó Budapesten a Batthyányi térről 10 órakor.

Augusztus 12-én  az Iszkiri zenekar koncertjével és számos más izgalmas programmal vár a Minimax Gyerekhajó Balatonfüreden 18:30-kor.

Augusztus 13-án  a Napvirág együttes koncertjével és számos más izgalmas  programmal vár a Minimax GyerekhajóSiófokon18 órakor.

Augusztus 19-én  az Apacuka zenekar koncertjével és számos más izgalmas programmal vár a Minimax GyerekhajóBadacsonyban 15 órakor.

 

buborek3

Augusztus 20-án a Buborék zenekar koncertjével és számos más izgalmas programmal vár a Minimax Gyerekhajó Siófokon 18 órakor.

Augusztus 20-án az Iszkiri zenekar koncertjével és számos más izgalmas programmal hajózik ki a Minimax Gyerekhajó Budapesten a Batthyányi térről 10 órakor.

Szeptember 18-án az Apacuka zenekar koncertjével és számos más izgalmas programmal hajózik ki a Minimax Gyerekhajó Budapesten a Batthyányi térről 10 órakor.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása