Fel

Ünnepelje velünk az Állatkert születésnapját!

allatkert

Ünnepelje velünk az Állatkert születésnapját!

Körhinta, népi játékok, gólyalábasok, verklis , hangszerbemutató és gyermekkoncerteknek se szeri, se száma az Állatkert szülinapi buliján, augusztus 9-én. 

 

A Mesélő állatok program házigazdája a Móra Könyvkiadó a Madagaszkár háznál, ahol papírszínházzal, állatkerti mesékkel és nem utolsó sorban a nem rég megjelent Libabál című CD dedikálásával is várják a gyerekeket.

 

libabaln

Kézműves foglalkozással, fotóasztallal várjuk a vendégeket és számos vendégünk is lesz: Pogány Judit színésznő, Csányi Vilmos etológus, Tarján Vera, a Libabál albumot megalkotó Veronika együttes énekese és nem utolsó sorban Mollini bűvész.

 

A Fővárosi Állat- és Növénykert egyike a világ legrégebbi állatkertjeinek, s a magyarság kulturális intézményei közül is az egyik legpatinásabbnak számít, hiszen megnyitására 1866. augusztus 9-én került sor. Az idei évben, augusztus 9-én kedden ünnepelik az intézmény megnyitásának 150. évfordulóját.

 

A jeles eseményre sok mindennel készülünk, mind a tulajdonképpeni születésnapon, mind az azt követő napon számos közönségprogrammal várjuk a nagyközönséget, s mindenkit arra buzdítunk, hogy ünnepelje velünk az Állatkert 150. születésnapját. A szülinap augusztus 10-én is folytatódik Zenés utazás a föld körül címmel az Állatkertben.

 

Forrás:

Felelős Szülők Iskolája

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása