Fel

Sportos vakáció a városban

sportos

Sportos vakáció a városban

Negyedik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében a “Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot: nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokat kínálnak általános és középiskolás fiataloknak.
pixel

pixel
sportos4

Az ingyenes lehetőségek biztosításával az a cél, hogy a gyermekekkel megszerettessék a sportot, a játék és a mozgás örömét, és hozzásegítsék a szünidő alatt a városban vakációzó gyermekeket is a szabadidő élménydús, aktív és egészséges eltöltéséhez. A változatos programokkal és helyszínekkel arra törekednek, hogy a különböző korosztályú és érdeklődésű gyerekeknek egyaránt hasznos és érdekes lehetőségeket kínáljanak.

 

A részletes programajánló az esemény Facebook-oldalán olvasható.

 

sportos3

 

A programokkal kapcsolatban a Főpolgármesteri Hivatal Kulturális, Turisztikai, Sport, Köznevelési és Szociálpolitikai Főosztálya, valamint a Gimnáziumok Gazdasági Szervezete részéről Szobotka Gyöngyvér tud felvilágosítást nyújtani (tel.: 06-20-328-0228, e-mail: szobotka1@t-online.hu).

 

 

http://budapest.hu/Lapok/2016/sportos-vakacio-a-varosban-negyedszer.aspx

 

https://www.facebook.com/pages/Iskolakapun-k%c3%adv%c3%bcli-program/467514493329264

 

sportos5

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása