Fel

Superbrands lett a JátékNet.hu

jateknet4

Superbrands lett a JátékNet.hu

 

2014. március 19. – A leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalat cím után a Superbrands 2014 kitüntetést is megkapta Magyarország legnagyobb forgalmú játékwebáruháza, a JátékNet.hu. A hazánkban immár tizedik alkalommal odaítélt díjat a legkiválóbb márkák elismerésére hozták létre, a programra a jelölés kizárólag szakmai szempontok szerint történik.

 

jateknet3

 

A Superbrands Magyarország 23 független szakértőből álló bizottsága tizedik alkalommal díjazta hazánk legkiválóbb fogyasztói márkáit. Idén első alkalommal a védjegy odaítélésekor figyelembe vették a GfK Piackutató Intézet által készített kutatás eredményeit is, mely a márkák ismertségét és kedveltségét vizsgálta a fogyasztók körében. A felmérés szerint a JátékNet.hu Webáruházat a megkérdezettek közel kétharmada ismeri, közülük 81 százalék kedveli a márkát. Ennek a kiemelkedő eredménynek, valamint a szakértők döntésének köszönhetően az idei évben a legnagyobb forgalmat bonyolító magyar játékwebáruház is kiérdemelte a kitüntető Superbrands 2014 elismerést.

 

jateknet1

 

A program célja, hogy elismerje azokat a márkákat, melyek saját területükön kiváló hírnevet szereztek, és értéket közvetítenek a fogyasztók számára, ezzel is segítve a vásárlókat a választásban. „A JátékNet.hu Webáruház indulása óta az egyik legfontosabb törekvésünk vásárlóink maximális elégedettségének biztosítása volt, amihez elengedhetetlen a minőségi, pontos kiszolgálás. Nagy öröm számunkra, hogy a Superbrands szakértői bizottsága is elismerte a munkánkat, hiszen ez is igazolja, hogy jó úton járunk” – mondta el Bognár Ákos, a JátékNet.hu Webáruház ügyvezető igazgatója.

A webáruház korábban számos más megmérettetésen is bizonyított már: 2013-ban a vevői értékelések alapján második alkalommal nyerte el az ország legnépszerűbb játékwebáruháza címet, emellett megszerezte az Év Internetes Kereskedője díjat is. Ezen túl gazdasági eredményeinek köszönhetően – 2012-ről 2013-ra 40 százalékkal növelte árbevételét – egyedüli magyar indulóként bekerült a Deloitte Technology Fast 50 verseny regionális top10 mezőnyébe, és elnyerte a leggyorsabban fejlődő magyar technológiai vállalat címet.

 

www.jateknet.hu | www.tulli.hu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása