Fel

Száztizenöt százalék sportgarancia!

sportagvalaszto4

Száztizenöt százalék sportgarancia!

Nekünk a 100% nem elég, a XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztón 115 sportág lesz jelen, szinte szétfeszítve a Merkapt Sportközpont falait.

 

pixel

pixel

 

 

Készülj fel, mert a XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztón rekordnak leszel részese!

 

sportagvalaszto10

 

A Merkapt Sportközpontban 115 díjmentesen kipróbálható sportágat mutatunk be a szeptember 15-16-ai hétvégén! Ennyi sportág még sosem mutatta meg magát az érdeklődőknek, ez a hétvége valóban a sport ünnepe lesz!

 

Külön ereje az eseménynek, hogy lehetőséget ad a példaképek, olimpikonok, világ- és Európa-bajnok sportolóinkkal való találkozásra, akár együtt sportolásra, mely meghatározó élményt ad a gyerekeknek.

 

sportagvalaszto9

 

Szeptember 15-16-án, pénteken és szombaton minden lehetőség adott, hogy gyakorlatban megismerkedj 115 sportággal Budapesten, a X. kerületben, a Merkapt Sportközpontban. (1106. Maglódi út 12/a.)

 

sportagvalaszto12

 

A Budapesti Nagy Sportágválasztó első, pénteki napja kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, a szombati, „családi” napon pedig a szülőket bevonva lehet közösen meghozni a döntést, melyik sportág legyen az, amelyik a későbbiekben életed részévé válik.

 

GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!

 

Honlap »

Facebook-oldal »

Facebook-esemény »

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása