Fel

Rajzverseny a XXI. Sportágválasztón, a Merkapt sátorban

sportagvalaszto8

Rajzverseny a XXI. Sportágválasztón, a Merkapt sátorban

Nyerd meg az akár 150 000 Ft értékű fődíjat és tedd korszerűbbé óvodád, iskolád, vagy sportegyesületed!

 

Az eseményen a Nagy Sportágválasztó támogatója, a Merkapt Zrt. rajzpályázatra is invitálja a látogatókat.

 

pixel

pixel

 

 

A legjobb 3 alkotás 50 000, 100 000, vagy 150 000 Ft értékű utalványt nyer az általa megjelölt intézménynek, mely vizesblokk vagy fűtési rekonstrukcióra használható fel, 2018. szeptember 16-ig.

 

sportagvalaszto6

 

Pihenj meg nálunk két meccs között, ragadd meg a ceruzát, és nyerj iskoládnak, óvodádnak, vagy sportegyesületednek akár 150 000 Ft értékű támogatást!

 

Rajzold le magad és kedvenc Sportágválasztós sportágad a Merkapt Zrt. sátrában. A rendezvény alatt leadott alkotásokat feltöltjük Facebook oldalunkra, így bármikor, bárkinek el tudsz büszkélkedni a képeddel.

 

A legjobb pályázatokat a Merkapt Zrt. vezetőségéből kialakított zsűri fogja kiválasztani. Az első 15 helyezettnek Sportévkönyv csomagot adunk ajándékba. A Merkapt Zrt.-nek fontos az aktív társadalmi szerepvállalás, így nem csak a gyermekeket jutalmazzuk, hanem támogatjuk óvodájuk, iskolájuk, vagy sportegyesületük korszerűsítését is.

 

sportagvalaszto3

 

A megjelölt összegű épületgépészeti alapanyagokat a Nagy Sportágválasztó támogatója, a Merkapt Zrt. biztosítja. A nyerteseket a rajzlapon megadott kísérő elérhetőségén értesítjük.

 

Bővebb információ a Merkapt honlapján található.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása