Fel

Szilveszteri mulatozás gyerekekkel

party-wide-620x349

Szilveszteri mulatozás gyerekekkel

Mit játszunk? Gyorsan vagy lassan telik el az idő, mire az óra éjfélt üt? Milyen játékokat találjunk ki szilveszter estére? Egy- két tipp, ötlet, hogy az évvégi utolsó nap is vidám teljen! Játékok nemcsak gyerekeknek! 

pixel

pixel

 

Készíts lufi visszaszámláló játékot

Hozzávalók: lufik, alkoholos filctoll

Írjatok rá időpontokat, s mikor az óra elüti azt az időt, mindig pukkasszatok ki egy-egy lufit. Mire éjfél lesz, észre sem veszik a gyerekek, hogy milyen gyorsan elrepült az idő!

 

a419e16a8498677c2213f9078eed5c43

 

Vegyétek elő a régi és az új társasjátékokat! 

A társasjáték akkor lesz még érdekesebb, ha sok jó társsal játsszátok! Az idei év társas slágere lehet akár a régi Dixit játék, vagy egy klasszikus kártya játék pl. Rikiki vagy a Römi. Minden családnak megvan a kedvence! Válasszatok!

 

ACE-Extra-Visible-lapok

 

 

 

 

 

Készíts memória játékot! 

De ez a játék legyen személyre szabott. Nyomtassatok ki a 2017-es évből emlékezetes pillanatokat, s azokat ragasszátok rá kartonpapírra. Már a játék elkészítése is sok vidám pillanatot rejt!

 

Visszaemlékezős játék! 

Mi történt ebben az évben? Gyűjtsétek össze azokat a pillanatokat az elmúlt évből, amelyre a legbüszkébbek voltatok, amely a legjobb volt, vagy épp a legkínosabb, vagy melyik volt a legjobb film idén, volt-e olyan ember, akit idén ismertél meg, s megkedvelted stb. majd írjátok le ezeket egy-egy papírra és máris indulhat a játék. Érdemes a családban, vagy nagyobb baráti körben kipróbálni a játékot!

 

Készítsetek szilveszteri, vicces kellékeket! 

Ezek lehetnek akár sapkák, akár vicces álarcok! Az ötletek tárháza kimeríthetetlen, s már az alkotás öröme is sok vidámságot okoz a gyerekeknek!

o-NEW-YEARS-EVE-facebook

Boldog Új Évet Kívánunk!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása