Fel

Szívünk Napja 2014

sziv3

Szívünk Napja 2014

pixel
Gyertek ki szeptember 28-án a Városligetbe! A Petőfi Csarnok melletti füves területen számos gyermekprogrammal vár minden érdeklődőt a Magyar Kardiológusok Társasága a Szívünk Napján!

pixel

pixel

sziv4

Az ingyenes egészségügyi rendezvényen az apróságok játszva tanulhatják meg az elsősegélynyújtás alapjait a Teddy Maci Kórház orvostanhallgatóinak segítségével, a foglalkozás után akár a saját plüss játékuk sebeit is elláthatják. A gyerekek hasznos ismereteket is szerezhetnek az egészséges táplálkozásról, a rendszeres testmozgás fontosságáról, ugyanakkor a szülőkkel együtt próbálhatják ki ügyességüket különböző verseny keretében. A legjobbak értékes ajándékokkal távozhatnak.

sziv1

A kicsik aktív részesei is lehetnek a programnak, hiszen Kozma Zsuzsa és a Fitt Mókuskák révén játékos, közös mozgásban vehetnek részt, valamint egy hatalmas ugrálóvárral is várjuk az apróságokat. A Barátok közt sátor előtt lufihajtogató bohóc gondoskodik a gyermekek felhőtlen hangulatáról, de emellett az arcfestést is kipróbálhatják ingyenesen az érdeklődők. A Matiné Zenekar a kicsik kedvence közös éneklésre invítálja meg az érdeklőket.

sziv2

Természetesen a felnőttekről sem feledkeztünk meg, rájuk is érdekes szakmai előadások, ingyenes szűrővizsgálatok és koncertek várnak. Fellép többek között Vastag Csaba, Nótár Mary, Janicsák Veca, Király Viktor. A műsorvezető Rékasi Károly és Kiss Ramóna lesz.

 

Szeretettel várjuk az egész családot, hozd el anyukádat, apukádat, testvéreidet, barátaidat is!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása