Fel

Szőrmók Ovi a mese.tv-n!

szormok0

Szőrmók Ovi a mese.tv-n!

A Szőrmók Ovi lakói megérkeztek a mese.tv-re is! A sorozat első része már a Youtube mese.tv csatornáján látható. Ismerkedjetek meg ti is a kedves szereplőkkel, a szőrmókok világával. 

pixel

pixel

 

szormok1

 

A Szőrmók Ovi a Umatik Kft. első, saját ötleten alapuló rajzfilm sorozata, mely a Magyar Média Mecenatúra támogatásával valósult meg.

A film alapötlete egy olyan szőrmók világ, ahova a szőrmók gyerekek buborékgömbökben érkeznek reggelente, és minden részben különböző témákkal, illetve azok megoldásaival foglalkoznak. Ilyenek például a köszönés, a természetvédelem, a csalás fogalmának megértése vagy akár a kiközösítés ellenzése.

A szőrmókok világában a gyerekek különbözőek, van köztük bátor, szerény, bölcs, és szemtelen is. Ez segít a néző gyerekeknek azonosulni a szereplőkkel.

 

szormok2

 

A rajzfilm  látványvilágát 2D-s és 3D-s grafikai elemek alkotják. A szőrmókok vicces megjelenése az előtérben digitális 2D-ben,  míg a hátterek 3D – s modellekből lettek felépítve. Az összkép így egy impozáns, színes világ melynek erőteljes karaktere megjegyezhetővé teszi a rajzfilm sorozatot a gyerekek számára.

 

A film rendezője Miklósy Zoltán, forgatókönyvírója Herkó Attila, gyártó cége a Umatik Entertainment. A sorozatot 13 részesre terveztük, a további részek előkészítése folyamatban van.

 

Szőrmók Ovi – Köszönés és bemutatkozás (1. rész)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása