Fel

Szuper program a téli szünetre: Csodák Palotája

csopa-0

Szuper program a téli szünetre: Csodák Palotája

A gyerekek számára talán az év egyik legjobban várt időszaka a december. Nemcsak a karácsony varázslatos, titkokkal teli pillanatai miatt, hanem mert a téli szünetben végre együtt lehet a család apraja nagyja. De elérkezik az a pillanat, amikor már minden otthoni társasjátékkal játszottunk, és valahogy a hó sem akar megérkezni, hogy egy fergetegeset hócsatázzunk és kezdünk kifogyni az ötletekből, hogy mivel is köthetnénk le csemetéink figyelmét: akkor irány a Csopa!
pixel

pixel
A Csopa Campona látogatás emlékezetes családi és gyermekprogram a legkisebbeknek is!

 

csopa2-1

 

A Csopa Campona napijegy tartalmas, önfeledt szórakozási lehetőséget biztosít Budatétényen, a Campona Családi Élményközpontban. A Csopa Campona játéktere egy 1700 négyzetméteres fizikai játszóház, ahol több mint 100 kiállított játék és eszköz segítségével  ismerhetjük meg a fizikai jelenségeket. Minden kiállított játék interaktív eszköz, melyet nem csak lehet, hanem – ha nem is kötelező-, de mindenképpen érdemes megfogni, megtapogatni, kipróbálni. Nincs tárlatvezetés, hanem mindenki a saját tempójában, és a saját kedve szerinti sorrendben próbálhatja ki a játékokat. Az Öveges termi látványos kisérleteket bemutató Fizika Show-n való részvételt pedig a belépőjegy ára tartalmazza.   A Csopa Campona izgalmas tudományos világa nemcsak a gyermekeket, hanem a felnőtteket is ámulatba ejti és elvarázsolja! Garantáltan nem fog unatkozni!

 

csopa2-3

 

Felnőttek, fiatalok, nagyobb gyermekek számára kiváló programlehetőséget, szórakozást nyújt a Csopa Playbar.

A Csopa Playbarban különleges, színes attrakciók közül mindenki érdeklődési köre és hangulata szerint válogathatja össze programját Óbudán, a Buda Entertainment & Gastro szórakoztatóközpontban. A Csopa Playbar trendi helyszín a tinédzserek és fiatalok hétvégi és kora esti programjaihoz, szülinapi bulijaihoz.

A három tematikus -Születés, Illúzió, Newton- interaktív kiállítások demonstrátorok útmutatása alapján önállóan is felfedezhetők, számtalan interaktív játékot és eszközt próbálhatnak ki a látogatók, az előadóteremben pedig Science Show- val tehetik teljessé a látogatás élményét. A kiállítások mellett nem érdemes kihagyni az izgalmas élményt nyújtó 9D Mozit és a Körmozit sem, de felhőtlen szórakozás lehetőségét rejtik az interaktív asztalok, a lábbiliárd és a különleges csocsók is.

 

csopa4

 

Mindkét helyszín több órás, tartalmas szórakozási lehetőséget biztosít. www.csopa.hu

 

 

csopa2-4

 

Ünnepi nyitva tartás:

 Csopa Campona:

2016. december 24. (szombat) ZÁRVA
2016. december 25. (vasárnap) ZÁRVA
2016. december 26. (hétfő) ZÁRVA
2016. december 31. (szombat) 10:00  – 18:00
2017. január 1. (vasárnap) 10:00  – 20:00

 

Csopa Playbar:

2016. december 24. (szombat) ZÁRVA
2016. december 25. (vasárnap) ZÁRVA
2016. december 26. (hétfő) ZÁRVA
2016. december 31. (szombat) 10:00  – 18:00
2017. január 1. (vasárnap) 10:00  – 22:00

 

Cím:

Csopa Playbar cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Csopa Campona cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása