Fel

Találjuk meg idén is a köztünk élő Tündérkönyvtárosokat!

kc3a9p1

Találjuk meg idén is a köztünk élő Tündérkönyvtárosokat!

 

A Kolibri Kiadó és Bosnyák Viktória, a Tündérboszorkány-trilógia szerzője, a Tündérkönyvtárosok Szövetségével karöltve idén is szeretné megtalálni a köztünk élő Tündérkönyvtárosokat. Ezért felhívást intézünk minden kis és nagy olvasóhoz, könyvtároshoz és könyvtárostanárhoz, hogy segítsen nekünk!

A FELHÍVÁSRÓL

Keressük azokat a jelölteket, akik intézményi keretek között gyermekkönyvtárat vezetnek vagy gyermekkönyvtárban dolgoznak. A jelöléshez legalább öt, az intézménybe olvasókártyával rendelkező tanuló ajánlása szükséges, amit e-mailen (kolibri@kolibrikiado.hu) vagy postai úton (Kolibri Kiadó, 1066 Budapest, Nyugati tér 1.) kell eljuttatni hozzánk. Az ajánlásnak tartalmaznia kell a Tündérkönyvtáros-jelölt nevét és az intézményt, amelyben dolgozik (ha lehetséges, akkor az elérhetőségét is: e-mail, telefonszám, postacím), valamint a jelölők rövid, minimum öt mondatból álló indoklását, hogy miért pont ő lenne az ideális Tündérkönyvtáros.

A tanév végén oklevéllel jutalmazzuk az arra érdemes Tündérkönyvtárosokat, amelyeket a Könyvhéten Bosnyák Viktória ad át, és közzétesszük honlapunkon a címet elnyerők nevét.

Reméljük, hogy sok olyan könyvtárost találunk, aki boldogan viseli majd a Tündérkönyvtáros címet!

A pályázatok beküldési határideje folyamatos.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása