Fel

Mighty Beanz – Őrült babok bevetésen!

66504_MBNZ_S1_SLAMMER_TIME_RACETRACK_O_FEP

Mighty Beanz – Őrült babok bevetésen!

Anya játssz velem! Hányszor hangzik el az a kérés, s mi szülők, vagy épp nem érünk rá, vagy épp fáradtak vagyunk nekiülni egy több órás játéknak. Viszont ha egy olyan játékot játszhatunk, amely gyors, pörgős és izgalmas, akkor már sokkal nagyobb kedvvel kezdünk bele. Mit szólnátok egy klasszikus versenypályához, ahol most nem autók, hanem vagány babfigurák gördülnének le, egymással versengve. Kipróbáljátok?

Közösen, együtt

A társasjátékokat sokszor azért szeretjük, mert végre együtt lehet a család. Egymásra figyelve ülünk le játszani, s jelen vagyunk. S itt a jelenlét a fontos, hogy semmi más nem vonja el a figyelmüket, sem a tévé, sem más játék, sem a munka, csak a játékon van a hangsúly!  Ezalatt az idő alatt jó lehetőség nyílik arra nekünk szülőknek is, hogy megismerjük, megfigyelhessük gyermekünk képességeit. Lássuk, hogy milyen a kitartása, a koncentrációja, hogyan viseli a siker vagy épp a kudarc élményét. Oda tud-e figyelni a másik játékosra, a testvéreire, a szüleire.

jateksziget_2019-03-08_12-47-29_HP6MhplEgR_230x

Meglepetés játék

Mighty Beanz-el  a  játék már a kicsomagolásnál kezdődik. Micsoda öröm és várakozás előzi meg egy-egy kis csomagot! Hiszen mindegyikben más-más babfigura található! Vajon ez a figura már megvan, vagy egy újabb darab érkezik a gyűjteménybe?  Szinte együtt drukkol a család, hogy milyen versenyzőt kapunk, s valóban érdemes összegyűjteni a figurákat, amelyekből már 140 darab kapható! Aztán indulhat a játék, a pálya összerakása, amely számtalan akadályt állít a versenyzők elé. A babok kilövővel jutnak a pálya tetejére, ahol már kezdődhet is a futam. A pályán kalapácsok, keresztváltó és egyéb akadályok várják a babokat, hogy győztesként guruljanak be a célba.

jateksziget_2019-03-08_12-47-29_HUZ1t4dHFT_230x

Komplex fejlesztés

Miközben elindulnak kis bab versenyzők, érdemes megfigyelnünk a gyerekeink viselkedését. Hogyan hat rá a versenyzés élménye, miképp drukkol, hogyan szorít a többi versenytársa sikeréért. A közös játékkal eltöltött idő alatt sokszor többet tanul a gyerek, mint egy kötelező foglalkozás során. Észre sem veszik, hogy fejlődik a kézügyességük, miközben összerakják a pályát. Szülőként szinte öröm látni, ahogy esetleg testvérüket bíztatják, vagy ahogy a szüleiknek drukkolnak. A Mighty Beanz-zel való játék valóban összehozza a családot, s itt még nyerni sem nagyon lehet hagyni a gyereket – bár ez nem is annyira etikus – mert a babok önállóan gurulnak végig a pályán, s mozgásuk kiszámíthatatlan. Kiváló húsvéti ajándék lehetnek a legújabb 2019-es figurák, s a hozzájuk tartozó pályák!

(x)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása