Fel

Infinity Nado – amely több mint egy játék – verseny és próbatétel a gyerekeknek

jateksziget_2019-03-28_10-32-54_6Nuh6DxeI9_1024x1024

Infinity Nado – amely több mint egy játék – verseny és próbatétel a gyerekeknek

 Szülőként sokszor ismerős a helyzet, mikor ott állunk a játékáruházban és szebbnél szebb játékok vesznek körül, akkor mégis melyiket válasszuk. Jó lenne, ha olyan lenne, amelyik valóban az önfeledt játékot biztosítja a gyereknek, s közben játszva tanulhat is.  A kínálat széles, keressünk mégis olyat, amelyik praktikus is, fejleszti az ügyességet, s közben kikapcsol. Az egyik legjobb választás az Infinity Nado, mely több mint egy pörgetős játék.

 

Mese és játék

Egy-egy játék sikere sokkal megalapozottabb, ha a gyerekek már ismerik a játékhoz kötődő meséket. Így van ez az Infinity Nadoval is, amely egy híres anime sorozathoz kapcsolódik. A gyerekek, akik ismerik a mesét, könnyebben választják ezt a játékot. A játék segítségével tovább élhetik a hős figuráját a valóságban, összekötve a bátorságpróbákkal, a mesehősökkel és a mese menetével. Emellett fontos, hogy e játék során nemcsak a képzeletben folytatja a hősök történetét, hanem a kreatív játékkal fejleszthetjük is gyermekünket.

 

01555437570

 

Játék és fejlesztés

Egy pörgettyű megforgatásához nemcsak az elméletre van szükség, hanem a kézügyességre is. Az Infinity Nado  harci pörgettyűk mivel a legkorszerűbb technikai eljárással készültek, valóban  stabilak, gyorsak és a megbízható játékok közé tartoznak. Így fejlesztve a gyerekek finommotorikai készségüket, amely elengedhetetlen az írás tanuláshoz. Bámulatos, hogy a gyerekek milyen gyorsan megtanulják összeszerelni a Nadokat és elsajátítják az ügyes fogásokat, trükköket, sokszor a szülők ügyességét is túlszárnyalva. A játék önmagában is inspiráló, de sokkal izgalmasabb, ha együtt játszanak, csatázhatnak  a gyerekek. Az egyes Nadok típusán, erején és persze a játékosokon múlik, hogy ki lesz a győztes, ráadásul a különböző fajtájú Nadók alkatrészei kombinálhatóak így a a játék során szerepet kap a stratégia is.

Verseny és kihívás

A versenyszellem, a próbatétel mindig ösztönző és fejlesztő. A gyerekek miközben a szabadidejükben házi bajnokságokat szerveznek a saját arénéjukban –  , most már komolyabb bajnokság felé is kacsingathatnak. Az Infinity Nado Roadshow  áprilisban és májusban várja a versenyzőket a Játéksziget boltokban, május végén a Vasúttörténeti Park gyereknapi eseményén, és júniusban a Gyerekszigeten és a Westendben. Ezeken a helyszíneken igazi versenypályákon próbálhatják ki tudásukat, ügyességüket. A verseny mellett egy rövid személyiség teszt kitöltése után azt is megtudhatják a gyerekek, hogy melyik az ő személyes Nadojuk, amit tesztelésre is megkaphatnak. Így válik a játék komoly kihívássá, ösztönző feladattá, ötvözve a kézügyességet, az önfeledt szórakozással és a verseny élményével.

(x)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása